• Partyschip Succes Zakelijk (4)
  • Partyschip Accommodatie showcase (9)
  • Partyschip Accommodatie showcase (13)
  • Partyschip Accommodatie showcase (18)
  • Partyschip Accommodatie showcase (22)
  • Partyschip Accommodatie showcase (2)
  • Partyschip Accommodatie showcase (10)
  • Partyschip Succes; home (10)
  • PICT0021
  • Partyschip Accommodatie showcase (8)
  • Partyschip Accommodatie showcase (10)
  • Partyschip Accommodatie showcase (11)
  • Partyschip Accommodatie showcase (15)
  • Partyschip Accommodatie showcase (16)
  • Partyschip Accommodatie showcase (20)
  • Partyschip Accommodatie showcase (21)
  • varend-succes12
  • Partyschip Accommodatie showcase (23)
  • Partyschip Accommodatie showcase (24)
  • Partyschip Accommodatie showcase (5)
  • Partyschip Accommodatie showcase (14)
  • bars-partyschip-succes10
  • bars-partyschip-succes02
  • Partyschip Accommodatie showcase (1)
  • Partyschip Accommodatie showcase (9b)
  • Partyschip Succes
Text Size

Wollaars kookt voor de Succes!

Staan normaal de gasten aan boord van het partyschip Succes centraal voor chef-kok Ron Wollaars, zondag 14 februari was het de crew van onze stoomboot (mét aanhang). In zijn kookschool "Het Nut" te Beesd, een prachtig 18e-eeuws gerestaureerd pand (van binnen hyper modern Italiaans design), werden we in de namiddag ontvangen met een feestelijke bubbel.

Na een welkom van Ron en toelichting op het verloop op de avond, volgden de instructies. Jaja; wie het idee had dat er vandaag niet gewerkt hoefde te worden had het mis. Onder leiding van Ron, geassisteerd door Ellis, gingen 10 duo's aan de slag met de voorbereidingen van een uitgebreid mediterraans tapa's-menu. Recepturen en ingrediënten lagen klaar en, als een wonder, rolde er een paar uur later een fantastisch lekker maal uit de keuken. Een hapjesparade (of walking dinner) zoals we dat aan boord van onze salonboot gewend zijn, maar dan anders. Alles smaakt toch beter als je zélf in de watten gelegd wordt, en het verhaal achter de gerechten en de bereiding smeuïg wordt gepresenteerd door een gezellige gastheer. Én je zelf niet hoeft af te wassen of op te ruimen. Tijdens het maal (van koud gerookte zalm met poedersuiker en Calvados, tot tiramisu met "Tante Jet") stond de eigenaar van het ss Succes, Walter van den Broek, stil bij deze bijzondere gelegenheid met een korte terug- en vooruitblik én ...... het 12 ½ jarig jubileum van zijn steun en toeverlaat Sietske Heeringa!

De uitgesproken waardering voor haar inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren werd onderstreept met een prachtig bloemstuk van alle medewerkers en een gouden slavenarmband (kon het passender?) met inscriptie. Een cadeau dat symbool staat voor de (ver)binding die er was en hopelijk nog jaren zal blijven bestaan!

Het was in alle opzichten een memorabele dag. De gedachte er een traditie van te moeten maken werd dan ook door iedereen onderschreven!