• Kosten
  Kosten Partyschip ss Succes; op basis van een heldere begroting, all inclusive of uw budget.
 • Kostenfactor
  Kostenfactor Partyschip ss Succes; varen of niet.
 • Kosten extra
  Kosten extra Partyschip ss Succes; vanuit de thuishaven of elders.
 • Kostenelement
  Kostenelement Partyschip ss Succes; het bararrangement van uw keuze
 • Kostenonderdeel
  Kostenonderdeel Partyschip ss Succes; lunch, diner, aangeklede borrel of high tea
 • Kostenbepalend
  Kostenbepalend Partyschip ss Succes; 10 of 110 gasten?
 • Kosten extra
  Kosten extra Partyschip ss Succes; entertainment
 • Kosten extra
  Kosten extra Partyschip ss Succes; activiteitenprogramma
 • Kostentoeslag
  Kostentoeslag Partyschip ss Succes; voor stoom(vaart).
 • Kosten bepaalt door
  Kosten bepaalt door Partyschip ss Succes; uw (extra) wensen.
Text Size

Tarieven, begroten, kosten

Heldere afspraken ... vooraf alle duidelijkheid

PARTYSCHIP ss SUCCES; exclusief stoom-salonschip anno 1897
“hét  bijzondere partyschip onder de partyschepen; succes een betaalbare kostbaarheid”:

Boek het partyschip Succes per uur, zonder minimum aantal uren of gasten
Het hele jaar door te huur, op alle dagen en tijden een vast uurtarief
Alle reguliere servicekosten en personeelsuren zijn inbegrepen
Maatwerk of een aantrekkelijk all inclusive arrangement
Entertainment zelf verzorgen of via ons regelen
Altijd alle duidelijkheid vooraf

 

ANTIEKE KOSTBAARHEID

Het stoom-salonschip “Succes” anno 1897 is Neerlands oudste en meest exclusieve in z’n soort. Deze unieke stoomboot vertegenwoordigt een uniek stuk scheepvaarthistorie en was (en is) een toonbeeld van Hollands glorie en welvaren. Een antieke kostbaarheid welke behouden moet blijven. Om dit unieke schip (een volstrekt uit de hand gelopen hobby) in stand te kunnen houden, is besloten de “Succes” te laten werken voor de kost en dus niet voor een voortbestaan (financiering van het onderhoud) op basis van vrijwilligerswerk, subsidiegelden, sponsorbijdragen of andere “hulp van buiten”.

IEDERE € WAARD

De exploitatie van de Succes is daarom zakelijk en professioneel. Én ook om te kúnnen voldoen aan de hoge verwachtingen van onze kritische gasten in het topsegment van de markt. Maar, we doen het mét en voor ons plezier, en zonder winstoogmerk. De tarieven zijn daardoor concurrerend. Maar, de circa 30 vaarten die we jaarlijks maken zijn arbeidsintensief en de onderhoudskosten van deze antieke salonboot hoog. Dat maakt een vaart met de Succes niet tot de goedkoopste. Of misschien toch wel ..., als we onze kwaliteitsbelofte, de exclusiviteit en het niveau van luxe meewegen. Gasten / opdrachtgevers citerend, kan in ieder geval gerekend worden op "een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een belevenis die iedere Euro waard is!”.

KOSTENOPBOUW

De kosten van uw verblijf (en wij werken bij voorkeur op basis van een all-in prijsafspraak) bestaan uit scheepshuur, barkosten (een vast bedrag per gast per uur), de kosten van keukenverstrekkingen en voor eventuele extra's als entertainment, live muziek of activiteiten. Voor het varen vanuit andere havens dan onze thuishaven Almere (Almere-Haven) worden extra afleveringskosten in rekening gebracht. Klik op de volgende links voor:

TARIEVEN

en een calculatieprogramma om snel zelf 

PARTYKOSTEN te BEREKENEN

ALLE DUIDELIJKHEID VOORAF

Klasse en topkwaliteit op maat, met alle duidelijkheid vooraf, staan centraal aan boord van het partyschip Succes. Voor een absoluut succes aan boord van deze unieke stoomboot maken wij aan de hand van uw wensen een maatwerkprogramma met een allesomvattende kostenbegroting. Of u stelt het budget en de globale uitgangpunten vast, en wij maken op basis daarvan een passend compleet arrangement. Maar u kunt ook kiezen voor één van onze all inclusive arrangementen (varen, eten, drinken voor een vaste prijs per gast). De mogelijkheden voor een all-in- of maatwerksucces bespreken wij graag met u tijdens een vrijblijvende bezichtiging aan boord. Dan zetten we alles op een rij en als het klikt nemen wij de beoogde datum graag voor u in optie en ontvangt u binnen enkele dagen een heldere complete aanbieding. Zo nodig stellen wij deze bij tot alles klopt. Daarna beslist u, tekent u de overeenkomst (en algemene voorwaarden), sluit eventueel een annuleringsverzekering af en betaalt een (gewaarborgd) voorschot. Tot ca. 10 dagen voor úw dag is bijstelling van afspraken (zoals het gastenaantal) mogelijk en wordt de rekening voldaan.

Google samenvatting: Tarieven, begroten, kosten en heldere afspraken partyschip Succes. Vooraf alle duidelikheid. Partyschip Succes; helder in kosten, betaalbare kostbaarheid. Exclusief te huur voor vast uurtarief, zonder minimum uren, gastenaantal of omzet. All-in duidelijkheid vooraf! Maatwerk of all inclusive arrangement.