• Kosten
  Kosten Partyschip ss Succes; op basis van een heldere begroting, all inclusive of uw budget.
 • Kostenfactor
  Kostenfactor Partyschip ss Succes; varen of niet.
 • Kosten extra
  Kosten extra Partyschip ss Succes; vanuit de thuishaven of elders.
 • Kostenelement
  Kostenelement Partyschip ss Succes; het bararrangement van uw keuze
 • Kostenonderdeel
  Kostenonderdeel Partyschip ss Succes; lunch, diner, aangeklede borrel of high tea
 • Kostenbepalend
  Kostenbepalend Partyschip ss Succes; 10 of 110 gasten?
 • Kosten extra
  Kosten extra Partyschip ss Succes; entertainment
 • Kosten extra
  Kosten extra Partyschip ss Succes; activiteitenprogramma
 • Kostentoeslag
  Kostentoeslag Partyschip ss Succes; voor stoom(vaart).
 • Kosten bepaalt door
  Kosten bepaalt door Partyschip ss Succes; uw (extra) wensen.
Text Size

Tarievenoverzicht partyschip Succes

DE BELANGRIJKSTE KOSTENONDERDELEN

Tabel niet goed leesbaar? Klik op de tarieventabel voor grootbeeld (ook om te printen/downloaden). tarieventabel

TOELICHTINGEN

HEEFT U AL OP ONZE PAGINA "KOSTEN" GEKEKEN?
Daar (klik hier) treft u meer over onze kostenstructuur aan en informatie over het (evt. zelf) berekenen van de totale partykosten.

BTW NIET INBEGREPEN
Kosten altijd exclusief BTW (6% op huur, keuken & frisdranken en 21% op alcoholica & overige diensten). Een compleet arrangement (varen, eten, drinken) is belast met (gemiddeld) circa 9% BTW.

VANUIT ANDERE HAVEN DAN ALMERE?
Vertrek vanuit andere havens met afleveringskosten. Telefonische kostenopgave mogelijk.

MINDER DAN 20 GASTEN?
Keukentarieven per persoon en bij minimaal 20 gasten (minder gasten met toeslag).

WEL OF GEEN SERVICEKOSTEN?
Normaliter berekenen wij geen servicekosten voor de personele inzet, tafellinnen, de huishouding, een bloemetje op tafel etc. Maar het kán zijn dat bij een kort arrangement (minder dan 3 uur), een activiteit voor een heel klein gezelschap en/of een overeenkomst met een minimale (horeca)omzet, daarvan afgeweken wordt. Zo ook bij een vaart op bijzondere (feest)dagen, zoals tijdens de Kerst of op Oudejaarsavond. Zo aan de orde verneemt u dat direct bij onze reactie op uw aanvraag!  

GEEN CATERING of DOOR DERDEN?
Wordt het partyschip Succes voor een evenement ingezet zonder catering of partycontract (bijvoorbeeld voor rondvaarten, publieksopenstellingen of als saloncafé), of worden de keukenverstrekkingen door uw eigen cateraar verzorgt, dan zijn er verder geen "uitkoop toeslagen" aan de orde. Wel zal de huurtijd berekend worden over het feitelijk aantal uren dat het schip beschikbaar moet zijn voor u of de cateraar en valt de tijd aan voorbereidingen en opruimen in de huurperiode. Zelf cateren altijd onder voorbehoud van onze acceptatie! Er zijn prima afspraken te maken over de inzet van ons serviesgoed, keukenmaterialen en ondersteuning / ondersteunend personeel.

AFGEMEERDE RECEPTIE?
Bij een afgemeerde ontvangst, met een 'komen en gaan' van gasten, dan zijn drankjes ook per stuk te verrekenen. Wij spreken dan wel een ‘baromzetgarantie' met u af.

ALLEEN EEN BORREL MET EEN HAPJE?
Indien tijdens een partycuise (of varen zonder maaltijd in algemene zin), onze keuken wél bezet moet zijn voor de hapjes, dan geldt de keukentoeslag ter dekking van de vaste keukenlasten. Zijn het eenvoudige hapjes die geen kok vragen tijdens uw vaart, dan is deze toeslag niet aan de orde.

Attentie: De tabel op deze pagina geeft alléén de belangrijkste tarieven. Ga naar onze pagina met alle downloads voor een nog completer beeld. Of klik direct hieronder op de voor u relevante downloads:

 1. De complete brochure met info over het schip, alles over de mogelijkheden, verzorging & kosten, arrangementen & menu's, evenals de algemene voorwaarden. (Klik op de onderstreekte woorden voor de info van uw keuze.);
 2. U kunt ook zelf een begroting maken van een activiteit met ons eenvoudige rekenprogramma;
 3. En als u zonder zelf te rekenen wilt u weten wat er binnen uw budget kan? Vertel ons dan wat uw party mag kosten en wij maken een betaalbaar exclusief maatwerk-arrangement.

Google samenvatting: Tarievenoverzicht partyboot Succes. Partyschip Succes Almere - De belangrijkste tarieven voor deze prachtige salonboot.