• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Zomaar een feestje!

Een bijzonder feestje … en dat was het! Het partyschip Succes maakte haar maiden trip vanuit haar nieuwe thuishaven Almere, georganiseerd door Almeres dynamische duo Martin Ort & Willem Miermans. Voor 90 (zaken)vrienden organiseerde ze “zomaar een feestje”, om eens in een andere setting dan de zakelijke elkaar te ontmoeten. Visitekaartjes waren verboden (net als de naaldhakken gelukkig), casual de code en plezier het doel. Maar, ons inmiddels 115 jaar oude stoomschip moest wel (even) wennen.....

aan de plannen die Martin & Willem voor de avond met haar in het hoofd hadden. Met een vrachtwagen geluid- en lichttechniek werd onze antieke salonboot omgetoverd tot een heuse disco partyboot. En DJ John, “Han de lichtman”, zangeres Tulia en special gueststars ASH, zetten letterlijk de toon en maakten er in een wel heel bijzondere ambiance een topfeest van. Compleet met ledspots tussen de antieke kristallen luchters, dikke baskasten onder de vleugel waarop Beethoven nog componeerde en een uitgangsvermogen waar alleen ons stoomorgel tegenop had gekund. Lounge, dampende disco, mooie songs, Amsterdamse meezingers en Beatleklassiekers; “hoeveel meer fusion had u willen hebben?!”

Onze “Succes” had snel plezier in haar bijzondere outfit. Die voelde ook lekker want; de gezellige gasten genoten zichtbaar van een echt gezellig Amsterdams feesie, met pretentieloze lekkere hapjes, een goeie neut, lekkere muziek en wat extra beweging op de glazen dansvloer.

En …… , omdat een goed feest voor dít gezelschap geen goed feest wordt genoemd als er niet stilgestaan wordt bij “hen die het minder hebben”, kon het Voedselloket Almere zich verheugen op een extra donatie van ruim € 3000! Op de foto ziet u € 2050,50 staan; toen was nog niet bekend dat een anoniem gebleven weldoener er nog € 1000 bij deed. Fantastisch!  ….. zoals de hele avond … een veelbelovende start!

Donatie VLA_170312  

 

“Beste gasten, het was ons een waar genoegen deze happening te mogen verzorgen. Dank voor alle enthousiaste reacties en de complimenten m.b.t. ons schip en de verzorging. Tot ziens en … wilt u nog een publiek commentaar geven dan kan dat. Klik hier en/of  'like ons' in de sociale media hieronder!"
Dank en groet,
Walter van den Broek 


Google samenvatting: Zomaar een feestje. Maar een bijzonder feestje! Het partyschip Succes maakte maiden trip vanuit nieuwe thuishaven Almere met 90 zakenvrienden tijdens bijzondere discoparty. Partyschip, maiden trip, Almere, feestje, stoomschip, disco, partyboot, DJ Tiësto, Tulia, stoomorgel, dansvloer, Voedselloket Almere, donatie, happening, like, sociale, media