• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Yneke en Friso Woudstra niet voor Pampus?

Het zag er ’s morgens niet zo best uit voor een vaartje naar Pampus; windkracht 6, zware windstoten en 90% kans op fikse buien. Dan maar vanuit Almere-Haven voor de zekerheid en meer comfort koers gezet naar de randmeren! En natuurlijk, we hadden het kunnen weten; als het partyschip Succes vaart is het altijd goed toeven op het water en gleden we met een stevige bries, amper een drup regen, 23 graden en met regelmaat een zonnetje over het Gooimeer richting Harderwijk. Het werd een beste dag voor de viering van “50 jaar Friso en Yneke Woudstra”.

Onder de vrolijke klanken van ons stoomorgel werden de gasten ontvangen en getrakteerd op een taartenbuffet om vervolgens de Champagne te ontkurken voor een toast op het paar. Familie en vrienden uit Friesland en Gelderland, maar ook uit Zuid-Afrika ingevlogen neven en nichten, genoten van een onvergetelijk huwelijksfeest en de heerlijkheden van chef Kevin en sous Bart. En natuurlijk de opgehaalde herinneringen, een goed glas wijn en de bezoekjes aan de stoomachinekamer en de brug. De misgelopen rondleiding op het forteiland Pampus werd niet bepaalt als een gemis ervaren en de enthousiaste complimenten van onze gasten bevestigden ons gevoel dat donderdag 10 mei 2012 aan boord van ons stoomschip “Succes” ook een echt succes is geworden.

Fam. Woudstra_partyschip_Succes

Voor de liefhebbers! Kijk eens op de website van Friso Woudstra Architecten. Smul er van bijzondere en stijlvolle architectonische hoogstandjes. Als wij ervan uit mogen gaan dat “dé kwaliteitsarchitect” ook uit kwaliteitsoverwegingen kiest voor het stoomschip Succes, dan beschouwen wij dat als een groot compliment en een fantastische referentie voor ons unieke partyschip. “Kwaliteit kiest voor kwaliteit”….; u toch ook als er iets te (ver)bouwen en/of te vieren valt?!     

Google samenvatting: Voor pampus liggen of stranden op je huwelijksdag? Friso en Yneke Woudstra (Friso Woudtra Architecten) hadden een andere voorstelling van hun 50e en kozen niet voor niets voor het partyschip Succes. Partyschip, Succes, partyschip, Gooimeer, Harderwijk, Woudstra, architecten, stoomorgel, huwelijksfeest, stoomachinekamer,  forteiland, Pampus, stoomschip, referentie, Kwaliteit, (ver)bouwen, vieren, stranden, huwelijksdag, Amsterdam, almere,het gooi, lelystad, muiden