• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

De Succes als verrassing in Nijkerk

Ter gelegenheid van het zilveren huwelijksfeest van de heer en mevrouw Wagenaar ontvingen zij 70 familieleden en vrienden in hun huis te Heerde op zaterdag 26 mei 2012. Het feestje werd onverwachts afgebroken; er stond een bus voor de deur en iedereen werd verzocht in te stappen. Waarvoor bleef onduidelijk ... tot de bus in de haven van Nijkerk stopte bij onze stoomboot en we met muziek van ons stoomorgel de gasten welkom heetten aan boord.

Aansluitend werd op deze uitgelezen zomerse dag tot in de late uurtjes een werkelijk prachtige vaart gemaakt. De salonboot Succes voer rustig over het Gooimeer, de Eem en het Markermeer langs Huizen, Naarden, Muiden en Pampus richting Amsterdam en terug langs Almere-Haven naar Nijkerk. Iedereen genoot van een uitgebreide hapjesparade, het lekkers “uit de bar” en de bezichtiging van de machinekamer met haar unieke stoommachines. Tot het einde kon iedereen heerlijk aan dek van ons partyschip deze voor het bruidspaar heuglijke 25e huwelijksdag meevieren. In de bus had men op de weg terug naar Heerde nog een uurtje om na te genieten en zal het partyschip Succes en haar crew ongetwijfeld beoordeeld zijn op haar prestaties. Mogelijk lezen we daar meer over in ons gastenboek (< klik) op deze site. In ieder geval liet de familie Wagenaar er voor ons een fraaie boodschap (< klik) achter. Worden ons foto’s toegestuurd de komende dagen, dan zullen we de beelden als bewijs van een onvergetelijke “zilveren tocht” met het partyschip Succes zeker plaatsen.

We wensen de familie in ieder geval nog vele goede jaren in gezondheid en geluk samen!

Google samenvatting: Surpriseparty familie en vrienden zilveren huwelijksfeest heer en mevrouw Wagenaar aan boord partyschip stoomschip Succes (Almere) vanuit Nijkerk i.p.v. de voormalige thuishaven Kampen of de nieuwe Almere. Partyschip stoomboot Succes als verrassing in Nijkerk.Nijkerk, Partyschip, stoomboot, Surpriseparty, zilveren, huwelijksfeest, Kampen, Almere, feestje, muziek, stoomorgel, Gooimeer, Eem, Markermeer, Huizen, Naarden, Muiden, Pampus, Amsterdam, Almere-Haven, hapjesparade, stoommachines, bruidspaar, huwelijksdag, trouwlocatie, Almere, Heerde, trouwlocatie