• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Dordt-in-stoom 2012 groot succes

We waren er voor de 7e maal, van vrijdag 31 mei t/m zondag 3 juni (programma); Dordt-in-Stoom 2012. Het was weer een fantastische belevenis deze 15e editie van Europa's grootste stoomfestival, dat iedere 2 jaar in Dordrecht georganiseerd wordt. Aan boord van onze stoomboot genoten onze gasten op vrijdagavond van de vlootschouw en op zaterdag en zondag beleefden circa 2500 bezoekers aan boord van ons partyschip een korte rondvaart als onderdeel van het bekende stoomrondje met de Succes op de Merwede. De belangstelling voor onze publieksopeningen was groot.

DIS-2012Het leek allemaal een beetje in het water te vallen toen we, na 2 dagen varen, vrijdagmiddag arriveerden; de regen en wind leken roet in het eten te gooien. Maar, de namiddag en zaterdag werd werkelijk een zonovergoten mooie dag. Zondag regende het pijpenstelen maar, dat mocht de pret niet drukken. Binnen aan boord van ons partyschip "Succes" scheen de zon en we hadden het drukker dan ooit. Het stoomorgel zorgde voor een vrolijke stemming en alles bij elkaar hebben zo'n 200.000 bezoekers het stoomschip van Almere zien en horen varen dit weekend.

Het feest op ne water en aan wal was groots en onze collega's daar trokken veel bekijks met hun prachtige stoommachines, walsen, stoomvoertuigen, stoomtreinen, modellen, miniaturen en aangemeerde stoomslepers. De organisatie was weer geweldig en bovenal de inzet van de vele vrijwilligers van de reddingsbrigade. Bedankt allemaal en we hopen er over 2 jaar weer bij te zijn met onze stoom salonboot het ss Succes.

Klik op de links in de tekst voor leuke berichten over dordt-in-stoom 2012 en kijk ook eens op onze videopagina voor Youtube beelden van het evenement met ons partyschip, de stoom salonboot Succes. Ga HIER naar de FOTOreportage van het spektakel op het water en aan wal.

Google samenvatting: Voor de 7e maal nam het stoomschip succes, met uniek stoomorgel als grote attractie, als partyschip deel aan Dordt-in-Stoom 2012; en het werd een succes! Dordt-in-stoom 2012 groot succes. Dordt-in-stoom met partyschip stoomschip Succes. Stoomschip, stoomorgel, attractie, partyschip, Dordt-in-Stoom 2012, stoomfestival, Dordrecht, stoomboot, vlootschouw, rondvaart, Almere, stoommachines, stoomtreinen, stoomslepers, reddingsbrigade, evenement, stoom, salonboot, fotoreportage