• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

100 jaar Niftarlake met (de) Succes gevierd op de Vecht

In 2010 begonnen de voorbereidingen en afgelopen zaterdag 16 juni 2012 was het dan zover; het Oudheidkundig Genootschap Niftarlake vierde het eeuwfeest met een prachtige dinnercruise op de Utrechtse Vecht aan boord van ons partyschip; het stoom-salonschip “Succes” anno 1897. De viering van het 100-jarig jubileum werd een succes!

Groepsfoto niftarlake_partyschip_Succes

Een feestje voor de gasten én onze crew want; bij grote uitzondering werd een vergunning verleend voor een vaart op de Utrechtse Vecht tussen Nigtevecht, Vreeland en Breukelen. Het mooiste rivierenlandschap van Nederland met de mooiste verzameling historische landhuizen van ons land. We hebben het zelf niet kunnen zien maar, het moet vanaf de wal een bijzonder gezicht zijn geweest onze stoomboot door dit unieke gebied te zien glijden met z’n hoge boeg en de kilometers ver klinkende karakteristieke klanken van het stoomorgel. Maar het was ook spannend; “is het overal diep genoeg, kunnen we goed aanmeren aan de door de heer Cor van Zadelhof (dank!) beschikbaar gestelde steiger bij het Poloveld van Vreeland, kunnen we een goed keerpunt vinden om uiteindelijk ook terug te komen, komen we geen grote tegenliggers op dit smalle vaarwater etc. etc.” Maar, onaangename verrassingen bleven uit en het werd een Succes. Alles zat mee, ook het weer. De voorspelde regen viel niet en de onverwachts zonnige dag leverde een prachtige avond aan dek op.

DSC01829

Het in stijl geklede gezelschap genoot zichtbaar van het landschap en, hoewel de meeste bootbezittende leden het traject vanaf het water langs “hun” historische statige landgoederen goed kennen, zagen ze het voor het eerst “vanaf hoogte”. Vanaf het zonnedek van het stoomschip Succes keek men een keer niet tégen, maar óver al het moois aan de oevers en, met een ouderwetse 

Kortom, het was een prima vaart; gezellig, sfeerrijk en voor iedereen bijzonder. De enkele foto’s die wij zelf onderweg maakten leveren een bescheiden bewijs daarvan maar, we hopen na de ontvangst van foto’s vanuit het gezelschap het beeld te kunnen completeren. En, wie weet worden er nog meer berichten in ons gastenboek of in social media geplaats (klik op de logo's onderaan).verwenning van onze crew in de keuken en salons vloog de avond voorbij. Tientallen geïnteresseerden maakten een tour door de machinekamer met de stoommachines en brachten een bezoekje aan onze kapitein op de brug. Voor eigenaar Walter van den Broek werd het een bijzondere avond; zelden was een gezelschap zo oprecht enthousiast over z’n partyschip en geïnteresseerd in de geschiedenis van de inmiddels 115 jaar oude salonboot. Op zich niet zo verwonderlijk met gasten die, als lid van een oudheidkundig genootschap veelal ook als bezitter van historisch erfgoed, zelf maar al te goed het begrip “instandhoudingzorg” kennen.

100 jaar niftarlake aan boord partyschip ss Succes anno 1897 100 jaar niftarlake aan boord partyschip ss Succes anno 1897 100 jaar niftarlake partyschip Succes 100 jaar niftarlake aan boord partyschip ss Succes anno 1897
100 jaar niftarlake partyschip Succes 100 jaar niftarlake partyschip Succes 100 jaar niftarlake partyschip Succes

100 jaar niftarlake partyschip Succes

Neem anders eens een kijkje op de website van Niftarlake met (foto)verslag van "een historische boottocht". KLIK HIER

Google samenvatting. 100 jaar Niftarlake met (de) Succes gevierd op de Vecht. Eeuwfeest Oudheidskundig Genootschap Niftarlake; 100-jarige viert jubileum met dinnercruise op de Vecht, aan boord partyschip stoomschip salonboot Succes. Eeuwfeest, Oudheidskundig, Niftarlake, jubileum, Vecht, partyschip, stoomschip, salonboot, Succes, feestje, partyschip, Nigtevecht, Vreeland, Breukelen, partyschip, Almere, rivierenlandschap, historische, landhuizen, stoomboot, stoomorgel, Cor van Zadelhof, Poloveld, landgoederen, stoommachines, historisch, erfgoed