• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Abraham Derk Bonsink

Zaterdag 23 juni was de heer Derk Bonsink (Bonsink Yachtpaintings) voor de 2e maal onze opdrachtgever. Ditmaal voor de viering van z’n 50e verjaardag.

In de namiddag maakten we met deze Abraham en 100 familieleden en vrienden aan boord van het partyschip Succes een mooie vaarronde vanuit Zwartsluis. Over het Zwartewater voeren we via Hasselt en Zwolle naar Kampen aan de IJssel om vervolgens over het Ketelmeer via Rampol en Genemuiden terug naar Zwartsluis te varen. Het weer was uitstekend (maar we zijn dan ook snel tevreden deze "zomer") , het stoomorgel liet onderweg weer nadrukkelijk van zich horen en de taps gingen ver open. Na een uur of zes varen … en heel veel lekkers van chef Bart, had het enthousiaste gezelschap er maar geen genoeg van en werd er aangemeerd in Zwartsluis tot in de late uurtjes doorgefeest. Het werd te laat om nog terug te varen naar onze thuishaven Almere dus, vertrokken we pas zondag en liep deze party voor ons uit op een trip van 3 dagen met ons stoomschip. En zo werd het zeker ook voor ons een feestje!

Memorabel was het gezamenlijke cadeau van de gasten: na een mooie speech van zijn Lunna, toverde zij dochter Stephanie uit een doos. Zij overhandigde namens iedereen een zeer fraai horloge dat levenslang een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag zal blijven. Met een indrukwekkend gedicht van Stephanie voor haar grote vriend Derk werd de de dag echt een onvergetelijke voor de jarige! 

Kijk in ons gastenboek om te zien wat men schreef.
Het commentaar in ons gastenboek aan boord van de kinderen geven we hier een bijzondere plaats. De eerste letters van hun zinnen vormen de boodschap voor de Jarige ("Succes ome Derk") .... knap gedaan hoor en fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad!

van de kinderen 1 van 3 van de kindewren 1 van 3 Van de kinderen 3 van 3

Binnenkort hopen we de nodige foto’s toe te voegen aan dit artikeltje; om het bewijs te kunnen leveren dat echt gezellig was! Wij wensen Derk nog vele jaren in een goede gezondheid en hopen ‘m zeker nog een derde maal aan boord te mogen verwelkomen!

Google samenvatting: Bonsink 50 jaar partyschip zwartsluis. Derk Bonsink (Bonsink Yachtpaintings); Abraham in Zwartsluis aan boord partychip Succes. Niemand wilde van boord; dan maar dagje later terug naar Almere. Partyschip Zwartsluis, Partyschip Almere, Partyschip Amsterdam. Derk, Bonsink, Yachtpaintings, verjaardag, Abraham, partyschip, vaarronde, partyschip, Zwartsluis, Zwartewater, Hasselt, partyschip, Zwolle, partyschip Kampen, partyschip, Genemuiden, stoomorgel, stoomschip, aangemeerd, thuishaven, Almere, party,stoomschip, feestje