• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Partyschip ss Succes naar de beurs

Tijdens het Zakenfestival Almere 2012 (programma) bent u op woensdag 19 en donderdag 20 september welkom op de VBA-Zakenbeurs (beursinfo) in het Topsportcentrum (route) van Almere.

Rederij Faim & Co presenteert op het gezellige en informatieve RABO-plein (standnummer 21) haar, voor Almere nieuwe en unieke vergader-, party- en evenementenlocatie: ”het stoom-salonschip Succes anno 1897”. Dit bijzondere partyschip, Neerlands oudste en meest exclusieve in z’n soort, wordt echter op de beurs “on air” getoond maar …., we zijn er natuurlijk bij om u op de beurs meer te vertellen over deze bijzondere accommodatie voor Almere! Neem contact met ons op voor gratis entreebewijzen (met parking).

OF

(en klik op de links voor meer info)

 1. Kom gezellig, oriënterend en vrijblijvend, aan boord tijdens het Havenfestival (vrijdag 3108 t/m zaterdag 0209'12). Ons saloncafé is alle dagen open en we laten u graag alles zien aan boord. Zaterdagavond (1 sept.) kunt u een mooi diner boeken tijdens het inmiddels beroemde klassieke Havenkomconcert en op zondag kunt u een vaartje meemaken;
 2. Enkele dagen na de beurs (op 27 en 28 september) bent u welkom aan boord van de “Succes” in Almere-Haven tijdens onze Zakelijke Open Dagen;
 3. Reserveer een tafeltje tijdens de luxe dinnercruise op zaterdag 6 oktober en profiteer van onze hoge introductiekorting om “live” kennis te maken met de “Stoomboot van Almere”. Belééf (de) Succes!

De in dit artikel genoemde activiteiten staan allen in het kader van onze promotie in de nieuwe thuishaven van het ss Succes per 2012: Almere! En in dat kader doen we veel meer dit jaar (zie ook onze agenda). Van bonusactie voor met name goede doelen en verenigingen, tot een fikse introductiekorting van € 500 bij boeking van een gezelschap.
Zien wij u op de beurs of aan boord? Welkom!

Google samenvatting: Partyschip Succes rederij Faim en Co naar de beurs. Partyschip stoomschip Succes (Rederij Faim en Co) gaat 19/20 sept 2012 naar de beurs. Lees meer! Kom kennismaken met deze unieke vergader-, party- en evenementenlocatie! Partyschip, Succes, beurs, beursgang, rederij, Faim, vergaderlocatie, zakenfestival, Zakenbeurs, topsportcentrum, Almere, gratis entreebewijzen, stoomschip, Zakelijke Open Dagen, promotie, Bonusactie, introductiekorting