• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Geslaagde beursgang

Tijdens het Zakenfestival Almere 2012 gaf ook Rederij Faim & Co met haar partyschip ss Succes, tegenwoordig beter bekend als “De stoomboot van Almere”, acte de présence op de VBA-Zakenbeurs in het Almeerse Topsportcentrum op woensdag 19 en donderdag 20 september en …… het werd

een Succes! Op het gezellige en informatieve RABO-plein had ons partyschip een mooi plekje gekregen en trok de grote koperen telegraaf en de doorlopende videopresentatie op het groter scherm volop de aandacht. Van in totaal ca. 125 beursexposanten op deze uitgesproken B2B-beurs, stonden er 25 op het plein van de Rabobank Almere. Een drukte van belang. De fraaie (de grootste) stand had met z’n grote bar, uitstekende meeting-point-faciliteiten, dagelijkse wijnproeverijen (collega standhouder Vinifins), lekkere hapjes (PDX-catering) en presentaties een aanzuigende werking op bezoekers én standhouders. En daar profiteerden we natuurlijk enorm van.

Partyschip beurs 2012Partyschip beurs 2012

Onze complimenten voor het Raboplein, maar nog meer voor de klantgerichtheid en gastvriendelijkheid van de Rabobankorganisatie, zijn op z’n plaats. Als standhouder zijn we uitstekend verzorgd, prima gefaciliteerd en in algemene zin erg goed ondersteund bij onze eerste beursgang in Almere.

Het partyschip Succes kwam op de beurs extra in de spotlights te staan tijdens een viertal interviews (we hopen binnenkort de beelden ervan op de site te kunnen plaatsen) waarvan die op het grote podium in het beurstheater de meeste aandacht trok. Walter van den Broek werd als nieuwe ondernemer in Almere door de Kamer van Koophandel Flevoland welkom geheten en, met de wethouder Economische Ontwikkeling van Almere (Ben Scholten) aan tafel, gevraagd naar zijn motieven voor de verhuizing van zijn stoomschip naar Almere en zijn eerste ervaringen binnen / met de gemeente.

Het stoom-salonschip Succes anno 1897 (Neerlands oudste) heeft zich in de jongste stad van Nederland als nieuwe en unieke vergader-, party- en evenementenlocatie voor Almere goed kunnen presenteren en we hopen dat al die enthousiaste reacties op de beurs zich op termijn zullen vertalen in vaarten; “zodat we de Succes nog vele jaren drijvende kunnen houden.”

Onze beurspresentatie maakte onderdeel uit van een reeks promotionele acties om het partyschip Succes onder de aandacht te brengen van onze nieuwe thuismarkt Almere en in dit geval onze zakelijke doelgroep in het bijzonder. In dat kader volgen onder andere nog onze Zakelijke Open Dagen (donderdag 27 en vrijdag 28 oktober) en een Open Dinnercruise op zaterdag 6 oktober! (Zie onze agenda voor andere activiteiten.) Daarnaast introduceren wij een bonusactie voor met name goede doelen en verenigingen en kan Almere profiteren van een fikse introductiekorting bij boeking van een vaart.

Google samenvatting: Geslaagde beursgang. Faim & Co (partyschip ss Succes anno 1897) succesvol naar de beurs met Rabobank Almere. De stoomboot van Almere rekent op gloedvolle toekomst maar … Partyschip, beurs, stoomschip, stoomboot, Almere, rabobank, raboplein, beursstand, standhouders, beursgang, rederij, vergaderlocatie, Bonusactie, introductiekorting, wethouder, Scholten, Almere, Flevoland, Topsportcentrum, open dagen, partyschip, dinnercruise, B2B