• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

GEROOKT aan boord partyschip Succes

Op dinsdag 12 februari ontvingen wij ITM (International Tabacco Machinery uit Kampen) aan boord voor een afsluitende dinnercuise ter gelegenheid van de tweedaagse meeting met een van haar belangrijkste relaties: JTI (Japan Tobacco Industries). Lees meer over deze bijzondere happening aan boord van het partyschip ss Succes anno 1897.

ITM is wereldwijd bekend als specialist in de revisie en productie van machines voor de tabaksindustrie. Voor de ontwikkeling ervan is nauw contact met afnemers en producenten van sigaretten en sigaren natuurlijk van groot belang. Zo ontving ITM twee dagen de ingenieurs en directie van JTI voor een engineering meeting, welke aan boord van ons stoomschip werd afgesloten.

25 Nationaliteiten genoten van een mooie en gezellige winterse tocht over de IJssel van Kampen naar Zwolle, een uitgelezen hapjesparade en de "sterke verhalen" in de stoommachinekamer. En uiteraard moest het nodige aan rokerijen geproefd worden. De scheepskist fantastische Olifant sigaren (onderdeel van ITM) ging van hand tot hand, er werd her en der "een pruim" onder de bovenlip gestopt en men probeerde de (naar zeggen) rookbare specialiteiten uit "vreemde" landen.

Maar, er was meer. In de salon boven werden de gasten getrakteerd op een Egyptische sfeertje. Een last minute surprise van  de directeur OTP van ITM, Jeroen Slobbe. JTI nam enkele dagen geleden ’s werelds grootste producent van waterpijptabak over;  het Egyptische Nakhla Tobacco. En daar moest bij stil gestaan worden. Met Mezzo (Egyptische buffethapjes) én een uitgebreide collectie waterpijpen met verschillende tabaksmaken, leerde “Japan over hun stap in het Midden-Oosten".

Foto's volgen.

Een fles "bubbels" voor degene die het eerst aankomt met een goede vertaling van hetgeen een van onze Japanse gasten achterliet in ons gastenboek (klik voor een volledig beeld):

Partyschip Succes_Japans_dankwoord

Google samenvatting: GEROOKT aan boord partyschip Succes. Meeting_tabaksindustrie_partyschip_Succes. GEROOKT, partyschip, Succes, stoomboot, stoomschip, Almere, ITM, Kampen, IJsseltocht, JTI, Nakhla, Tobacco, Machinery, tabaksindustrie, Hattem, Zwolle, stoomorgel, sigaren, Olifant, waterpijptabak, Mezzo. GEROOKT aan boord partyschip Succes. Meeting_tabaksindustrie_partyschip_Succes.