• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Crew ss Succes doet mee aan WK sushi

Richard Berkhout vestigt nieuw Guinness Worldrecord Sushi workshop en scoort € 7000 voor VoedselLoket Almere. De crew van partyschip Succes was erbij.

Met de ambitie om enkele honderden mensen bij elkaar te krijgen voor het wereldrecord sushi maken .... en een stevige donatie voor het VoedselLoket Almere (VLA), ging Richard Berkhout (kookstudio Sencelicious) onder de vlag van Rotary New Town (Almere) een half jaar geleden aan de slag onder het motto "Eten voor Eten". Afgelopen zaterdag 18 mei 2013 was het zover.

Met de hulp van een flinke groep enthousiaste sponsoren kreeg hij het voor elkaar de voor 1000 deelnemers enorme hoeveelheid materiaal (van servetje tot eetstokje en van podium tot het grootste TV-scherm in Nederland) en mooiste ingrediënten voor de sushi (o.a. verse tonijn en zalm) op tijd bij elkaar te krijgen. Meedoen was gratis en de winst voor het VLA moest merendeels uit de vrijwillige bijdrage van de deelnemers komen. Spannend maar, het vele werk werd beloond.

Vanaf het bordes van zijn geweldige show trailor presenteerde Richard Berkhout samen met BN-ers Joost Buitenweg en Lindo Duvall vanaf 14.00 uur een fraaie show en leerde hij uiteindelijk 843 gasten binnen het uur 3 rollen sushi maken (en eten). Om 17.00 uur was het nieuwe wereldrecord een feit en kon een cheque t.w.v. € 7000 aan de Almeerse voedelbank overhandigd worden. Een prachtig evenement met een dito resultaat.

Het was ons een waar genoegen om met enkele leden van onze crew die dag te helpen en onder andere als tafelcoaches de deelnemers te mogen begeleiden naar een eetbaar Laughing eindresultaat. Alle complimenten voor de organisatie van deze complexe happening en het vele werk dat verzet is door alle betrokkenen. Een geweldig initiatief dat voor herhaling vatbaar is …. we zijn er graag weer bij!

partyschip Succes_WK_Sushi3 partyschip Succes_WK_Sushi2 partyschip Succes_WK_Sushi1

 

Google samenvatting: Crew partyschip ss Succes doet mee aan WK sushi. Richard Berkhout vestigt nieuw Guinness Worldrecord Sushi workshop en scoort € 7000 voor VoedselLoket Almere. Stoomschip Succes was erbij. Sencelicious, Rotary, Almere, Guinness, Book, records, Worldrecord, Sushi, workshop, partyschip, stoomschip, succes, VoedseLoket, VLA, wereldrecord, voedelbank, Joost Buitenweg, Lindo Duvall