• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Ferrari Club Nederland op stoom

Zaterdag 25 mei 2013 was het dan zo ver; onder het motto “Strijd tegen het Water” organiseerde de Ferrariclub Nederland zijn jaarrit voor hun klassiekers. “Stoom” vormde de rode draad en werd de “Cup” verreden tijdens een mooie tocht van het stoomgemaal “De Cruquius” naar het stoomschip “Succes”.

Wij hadden evenzeer uitgekeken naar deze dag want, niet alleen de ontvangst van 62 Ferraristi is een unicum en eer, ook het bij elkaar hebben van zo’n mooie grote verzameling Ferrari klassiekers rondom het stoom-salonschip “Succes” anno 1897 is natuurlijk een belevenis(< klik voor de niet gepubliceerde vooraankondiging met de deelnemende Ferrari’s). En om het decor nog fraaier te maken, hadden we voor deze gelegenheid een ligplaats in de jachthaven van Naarden ingenomen.

Ferrari logo Ferrari poster

.
Rond een uur of 2 vertrok ónze oude dame voor een mooie lunchvaart op het Gooimeer. Tegen de verwachtingen in was het prima weer en in plaats van “bakken regen” werden we getrakteerd op een bescheiden zonnetje, zonder dat er een druppel viel. Aan boord werd de aanval geopend op het lekkers van cheffin Jenni; een paar uur rijden maakt blijkbaar hongerig. Of was het om snel met Walter de stoomkamer in het ruim in te duiken voor een paar mooie beelden van echt oude techniek. In ieder geval was het beneden een drukte van jewelste.

Om half vijf stond iedereen te popelen om weer van boord te gaan; dit keer begrepen we dat goed … “de raspaarden hadden voldoende rust gehad” en met alle complimenten (zie ook ons gastenboek) die we voor onze stoomboot, de crew en de keuken in ontvangst mochten nemen die middag, hielden we er niet bepaald een vervelend gevoel aan over.

We hopen binnenkort een fotoreportage te plaatsen zodat iedereen z’n vingers kan aflikken. Vol ongeduld wachten we even op het materiaal van de fotograaf.

Maar, klik voor een voorproefje op:
PRACHTVIDEO

Wie niet klikt mág ons artikeltje niet “liken” en wie de film niet kan waarderen is niet alleen geen liefhebber maar ook …..!”
Een van de leden bereed begin mei dit jaar, op het TT-circuit van Assen, een (of zijn?) uiterst zeldzame F1 racewagen:
een Ferrari 212 Monoposto uit 1951. Daarvan werden werkelijk prachtige beelden gemaakt.

 

Google samenvatting: Ferrari Club Nederland op stoom. Ferrari Nederland partyschip succes. Ferraristi met hun klassieke raspaarden a/b partyschip stoomschip Succes voor de lunch. Jaarrit Ferrari Club Nederland in alle opzichten succesvol! Ferrariclub, jaarrit, klassiekers, Stoom, Cruquius, stoomschip, partyschip, stoomboot, salonschip, salonboot, rondvaart, Ferraristi, Ferrari, Jachthaven Naarden, stoomkamer, stoommachines, raspaarden, Ferrari 212 Monoposto