• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Robijnen succes voor “van der Knaap”

Robijnen huwelijksfeest heer en mevrouw Van der Knaap aan boord partyschip Succes, de Stoomboot van Almere gevierd tijdens mooie lunchvaart op het Gooimeer.

Afgelopen zaterdag, 1 juni 2013, ontvingen wij uit heel Nederland familie en vrienden van de heer en mevrouw Van der Knaap uit Nieuw-Vennep voor een mooi luncharrangement. Onder de vrolijke en kilometers ver te horen deuntjes van ons stoomorgel werden de gasten “in de huwelijksboot” genomen voor een vaart langs Pampus en de fraaie kuststroken van de Flevopolder en het Gooi. Onderweg genoot men van het lekkers van onze (jarige!) chef Bart en het gezellige verblijf met elkaar aan boord van ons stoomschip. De Succes mocht, zeker van de kant van de stevige vertegenwoordiging techneuten, op een warme belangstelling rekenen en kon eigenaar Walter van den Broek weer voldoende sterke verhalen tijdens een bezichtiging van de stoommachines kwijt.

Helaas is vergeten het gastenboek in de salon aan te bieden voor een blijvende herinnering en hopen wij dat gasten die dit artikeltje lezen dat alsnog on-line willen doen (KLIK HIER). Foto's kijken? Klik op een kleine voor een vergroting.


Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 1Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 2Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 3Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 4Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 5Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 6Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 8Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 9Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 10Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 11Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 13Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 14Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 15Partyschip Bruiloft VanderKnaap 010612 17Partyschip Bruiloft_VanderKnaap_010612_12Partyschip Bruiloft_VanderKnaap_010612_18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google samenvatting: Robijnen succes voor “van der Knaap”. 40 jaar getrouwd partyschip succes. Robijnen, huwelijksfeest, partyschip, rondvaart, Stoomboot, Almere, lunchvaart, Gooimeer, stoomorgel, huwelijksboot, Pampus, kuststroken, Flevopolder, Gooi, stoomschip, stoommachines, fotomateriaal, illustreren, sfeerbeelden, salonboot