• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Multi Vastgoed Retaildag een Succes; een uitgelezen nazomerse dag met een uitgelezen gezelschap

Partyschip SS “Succes” anno 1897 ontvangst Multi Vastgoed met haar belangrijkste relaties in de winkelbranche t.g.v. jaarlijkse retaildag.

Donderdag 3 oktober in alle vroegte met het partyschip SS “Succes” anno 1897 van Almere naar Amsterdam om Multi Vastgoed met haar belangrijkste relaties in de winkelbranche te verwennen met een fantastische lunch op het IJ ter gelegenheid van haar jaarlijkse retaildag.

En het werd een fantastische middag. Onder de kilometers ver te horen klanken van ons stoomorgel werden de gasten bij het “Muziekgebouw aan het IJ” in de Zouthaven ontvangen. Met de grote cruiseschepen op de achtergrond bij de PTA en een zomerse zon, een geweldige entourage om zo een relatiedag te beginnen aan boord van onze stoomboot. Onder het genot van een feestelijk welkomstdrankje vertrokkenen we voor een rondvaart door het Amsterdamse havengebied en serveerde de crew een uitgelezen lunch van chef Bart.

Aan werkelijk alles was gedacht in de voorbereidingen en onder de professionele regie van Multi werd niets aan het toeval overgelaten om er een ontspannen zakelijk succes van te maken. Én er kon ook groot nieuws gebracht worden; tijdens de presentatie van actuele Multi-projecten werd de overname van Multi door Blackstone Real Estate wereldkundig gemaakt. Daarmee weten Multi én haar opdrachtgevers zich ook in deze onzekere tijden, voor de lange termijn verzekerd van continuïteit in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van hoogwaardige vastgoedprojecten in binnen- en buitenland.

Tegen het einde van de middag meerde onze salonboot af aan de NDSM-pier en werden de gasten met een colonne “Tuk Tuks” opgehaald voor het vervolg van het gevarieerde dagprogramma.

Met de lovende woorden van de kant van de opdrachtgever en haar gasten “in the pocket”, konden we zelf het glas heffen op de goede afloop. Aansluitend vertrokken we met de “Succes” naar het bunkerstation om maar gelijk “de tastbare blijk van waardering” voor deze dag uit geven aan dieselolie. Altijd weer jammer dat het niet zonder kan J maar, …… we hebben weer genoeg in de bunkers om Sint op te halen (en een paar regenachtige dagen door te brengen met zegeltjes plakken)! Onder de terugvaart naar Almere de boel weer opgepoetst en samen gegeten. Bij aankomst in de Havenkom van Almere met het laatste restje stoomdruk nog even de buren wakker gemaakt en de kooi in.

 

We hopen met de nog te ontvangen foto’s een indruk te kunnen geven van de vaart 
en nodigen de gasten die aan boord waren en dit bericht lezen graag uit om, net als "Multi" (klik hier),
een notitie achter te laten in ons gastenboek (< klik)!

 thumb gastenboek partyschip succes 31013

Google samenvatting: Multivastgoed Retaildag een Succes. Multi vastgoed retail partyschip succes. Een uitgelezen nazomerse dag voor en met een uitgelezen gezelschap. Partyschip SS “Succes” anno 1897 ontvangst Multi Vastgoed met haar belangrijkste relaties in de winkelbranche t.g.v. jaarlijkse retaildag. Multi, Vastgoed, retaildag, partyschip, succes, winkelbranche, stoomboot, Almere, Salonboot, Amsterdam, stoomorgel, Muziekgebouw, IJ, cruiseschepen, PTA, rondvaart, Blackstone, vastgoedprojecten, Sint, Havenkom