• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Afscheid van Jaap Valk LelyPharma

Vrijdag 9 mei was gereserveerd voor het afscheid van Jaap Valk van LelyPharma in Lelystad. Het werd voor niemand de vaart waarop gehoopt was!

’s Morgens erg vroeg vanuit Almere weg met ons partyschip naar Lelystad want, de weersvoorspellingen waren beroerd. Beter te vroeg dan niet of te laat aankomen in Lelystad Haven was het credo. Toch onderweg windkracht 8, veel regen en op het Markermeer golven die we nog nooit zo hoog hadden gezien. Maar, de wind kwam uit de goede hoek; zuidwest en pal op het achterwerk van de Succes, waardoor we er veilig én ruim op tijd waren. Net als onze gasten, die op tijd aan boord waren om met een fantastische dinnercruise afscheid te nemen van de oprichter en oud-directeur-eigenaar van Lelypharma Jaap Valk.

Maar helaas, de wind stond loodrecht op de zijkant van het schip en hield het met kracht tegen de kant gedrukt. Onze oude stoomboot bleek onvoldoende krachtig (en dat wil echt heel wat zeggen) om los te komen van de wal waar het tegenaan werd gehouden in de storm. Ondanks verwoede pogingen van kapitein Jan Ooms uit te varen, moest besloten worden aangemeerd te feesten. Jammer, dat hadden wij én de opdrachtgever natuurlijk graag anders gezien. Gelukkig had iedereen begrip voor onze keuze niet uit te varen …. of was dat de angst voor wat er met het 7-gangen-menu van chefkok Kevin zou kunnen gebeuren als we teveel zouden schommelen op de woeste golven van het IJsselmeer Knipogen???

Onder het genot van de lekkere gerechtjes uit onze kombuis, het “sap uit onze bar”, de sterke verhalen in de stoom-machine-kamers én de talrijke speeches waarin Jaap Valk bedankt werd (én beladen onder fraaie cadeaus), werd het een gezellige bedoening en liep de dag goed af met de complimenten van een tevreden opdrachtgever. Nu nog zorgen veilig thuis te komen ’s nachts.

Gelukkig ging de wind liggen en was het mogelijk om, een paar uur na vertrek van de laatste gast, toch huiswaarts te keren. Dat ging prima, maar liep toch nog verkeerd af want; zaterdagmiddag werd kapitein Jan Ooms met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis. Had het stormachtige vaartje daarmee te maken? We weten het niet, maar hopen natuurlijk dat Jan spoedig herstelt en weer kan aanmonsteren voor meer succesvolle vaarten met zijn “Succes”!

 

 gastenboek partyschip_090514
Notitie in ons gastenboek aan boord van Team LelyPharma

 

We hopen snel met ingezonden foto’s een impressie te kunnen geven van het afscheid
en nodigen de gasten die aan boord waren en dit bericht lezen, graag uit om een notitie achter te laten in ons gastenboek!

 

 

Google samenvatting: Afscheid Jaap Valk Lelypharma partyschip Succes. Vrijdag 9 mei was gereserveerd voor het afscheid van Jaap Valk van Lelypharma in Lelystad. Het werd voor niemand de vaart waarop gehoopt was! Jaap Valk, Lelypharma, partyschip, stoomboot, salonschip, Succes, Lelystad, Haven, Almere, voorjaarsstorm, wind, stoommachines, kombuis, stormachtige, vaart, hartklachten, salonboot, dinnercruise, dinervaart