• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Rabobanken fuseren met (de) Succes

Onder het toeziend oog van betrokken ledenraden werden op dinsdag 13 mei 2014, aan boord van het partyschip; het stoom-salonschip “Succes” anno 1897, “de stukken” ondertekend voor de samensmelting van de Rabobank Amersfoort en de Rabobank Soest, Baarn, Eemnes.

En wat is er nu gepaster dan dit met succes, aan boord van de “Succes”, voor het nodige succes in de toekomst te doen. Gekozen werd voor een rustige vaart vanuit Eemdijk door het prachtige rivierenlandschap rond de Eem; een belangrijk gedeelte van het verzorgingsgebied van de “nieuwe bank”. Het werd een aangename, maar zeker zo een nuttige vaart want, afgezien van de belangrijke ceremonie rondom de ondertekening van de verklaringen, maakten inspirerende sprekers en levendige forumdiscussies de avond in het kader van deze “bankenfusie” tot een succesvolle start van een nieuwe levensfase voor de betrokken bedrijven.

De toch zeker ook gezellige avond werd informeel afgesloten; uiteraard met feestelijke toost op de toekomst en een lekker hapje. De enthousiaste reacties op ons partyschip waren erg leuk en eigenlijk was het best verrassend dat een fors aantal zeer belangstellende gasten niet bij de stoommachines weg te krijgen was ….. zeker weten dat, als de bus langer had kunnen wachten,dan had het nog wel een uurtje langer geduurd.

We wensen de “Rabo’s” (de) Succes!

gastenboek partyschip_130514

 

 

Google samenvatting: Rabobanken fuseren met (de) Succes. Fusie Rabobanken aan boord partyschip Succes. Bankenfusie aan boord partyschip; stoom-salonschip “Succes” anno 1897. Samensmelting Rabobank Amersfoort en Rabobank Soest, Baarn, Eemnes een feit! Rabobanken, fuseren, Succesvol, partyschip, Succes, Bankenfusie, stoomboot, partyboot, stoomschip, ledenraden, rivierenlandschap, Veluwe vallei, inspirerende, sprekers, forumdiscussies, levensfase, bedrijven, stoommachines, salonboot