• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Zomerse Regatta

Zat en zon 17/18 mei 2014, waren we als hospitality ship te gast tijdens de Marina Muiderzand Regatta ter gelegenheid van de opening van het vaarseizoen.

Op de eerste zomerse dagen van dit jaar voeren we een zestal malen uit met gasten van de Jachthaven Marina Muiderzand voor een vaartje naar het wedstrijdveld in de omgeving van Forteiland Pampus. De genodigde ligplaatshouders en familieleden & vrienden van de wedstrijdzeilers op het Markermeer, genoten zichtbaar onder het genot van een drankje van het prachtige weer, het spektakel op het water én van ons partyschip; het stoom-salonschip “Succes” anno 1897. We gingen “gebukt” onder, en "gelouterd" door, de talloze complimenten voor onze stoomboot zondagavond terug naar Almere Haven. Erg leuk .... maar ook wij hebben genoten van deze dagen!

We hopen er volgend jaar weer bij te mogen zijn. Maar dan zeker ook voor een spetterende “discoparty” op zaterdagavond. Dit jaar was er een klein voorproefje; aansluitend op de deelnemers-BBQ blijken er nog genoeg gasten die de volgende dag niet perse uitgeslapen hoefden te presteren en wisten enkele tientallen de weg naar de “Succes” te vinden voor een spontane en gezellige naborrel. Voor herhaling vatbaar!     

Marina Muiderzand is de perfecte jachthaven voor de actieve watersporter, gelegen in Almere DUIN aan het prachtige IJmeer. Deze jachthaven is één van de vier fullservice Thuishavens in Nederland. Met bijna 1000 grote ligplaatsen en schitterende faciliteiten, dé jachthaven die u zoekt voor een kort of lang verblijf.

We hopen nog wat foto’s toegezonden te krijgen
om onze lezers een indruk te geven
van dit uitermate gezellige weekend!

 

Google samenvatting: Zomerse Regatta, Zomese Muiderzand Regatta partyschip Succes, Zat en zon 17/18 mei 2014, waren we als hospitality ship te gast tijdens de Marina Muiderzand Regatta ter gelegenheid van de opening van het vaarseizoen. Regatta, Jachthaven, Marina, Muiderzand, partyschip, stoomschip, stoomboot, salonboot, rondvaarten, salonschip, hospitality, vaarseizoen, Forteiland, Pampus, ligplaatshouders, wedstrijdzeilers, IJmeer, Markermeer, discoparty, BBQ