• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Sail 2015 met (de) Succes

Het exclusieve stoom-salonschip Succes (1897), Neerlands oudste partyschip, is officieel Sail deelnemer. Uniek: lunch of dineer in (en zonder iets te missen van) het Sail spektakel. NOG 1 VAART BESCHIKBAAR!

Het stoom-salonschip “Succes” anno 1897 is als partyschip in de eerste vloot van hospitality schepen geselecteerd als deelnemer aan de Sail 2015 in Amsterdam. Een fantastisch (gratis) spektakel van woensdag 19 tot met zondag 23 augustus 2015. Het grootste nautische evenement ter wereld (1,7 miljoen bezoekers in 2010) dat de Stichting Sail, sinds het 700-jarig bestaan van de Amsterdam in 1975, iedere 5 jaar met succes organiseert.

welkom aan boord partyschip Succes tijdens Sail 2015 partyschip succes: gezellige sail Sail vanaf het achterdek van het partyschip Succes

Zowel aan wal als op het water wordt er rondom het bezoek van de honderden internationale tall ships weer een mooi en groots programma georganiseerd. Een eerste hoogtepunt is van oudsher de Sail-in op de eerste dag, als bij de sluizen van IJmuiden de grote traditionele zeilschepen worden ingehaald en naar het IJ in Amsterdam worden gebracht door een enorme vloot grote en kleine vaartuigen en duizenden toeschouwers op de dijken langs het Noordzeekanaal. Zeer waarschijnlijk is er op zondag ook een Sail-out en brengen we de buitenlandse schepen terug naar zee.

Voor de partyboot Succes wordt het de 5e Sail. Dagelijks maakt onze stoomboot een lunch- en dinervaart met een gezelschap van 100 tot 110 gasten. Tijdens de cruise geven we een stoom-orgelconcert in de IJ-haven en kan vanaf de “Succes” o.a. genoten worden van het spektakel, beter gezegd het gekrioel, op het water en aan de wal, de concerten op het centrale podium-ponton (top artiesten) en het geweldige dagelijkse vuurwerk.

Overigens, mogelijk worden een of meerdere vaarten opengesteld voor individuele boekingen; u deelt dan het schip met anderen en kunt dan een “tafeltje voor twee” of voor een kleine groep reserveren. Of, en zo ja op welke dagen, deze vaarten gepland worden is nu nog onduidelijk. De kans dat dergelijke vaarten op zaterdag en/of zondag (lunchvaarten) vallen is overigens het grootst. 

gekrioel thumb Saildrukte panorama thumb Sail-in Tall ships

Klik op de onderstaande links voor:

Sail impressie
video Sail 2010
compilatie ss Succes

Documentaire Michiel van Erp
"Cut": Sail 2005 met de "Succes"
ook achter de schermen

Deze pagina wordt actueel gehouden: blijf op de hoogte, volg het nieuws hier!

SAILAmsterdam 2015 deelnemerHet stoom-salonschip ss Succes is tijdens SAIL Amsterdam 2015 formeel onderdeel van de Hollandse Vloot en daarmee geaccrediteerd om tijdens SAIL Amsterdam 2015 mee te varen mét toegang tot de afgesloten Oranje Haven (IJ-haven). Dé plaats waar alle Tall Ships afgemeerd liggen. Beleef deze SAIL vanaf het water! Boek de "Succes" voor uw SAIL-arrangement, maak een onvergetelijke tocht langs 's werelds meest indrukwekkende schepen en help dit unieke nautische evenement mogelijk te maken.  Klik op het Sail-logo voor programmainformatie.

Opgelet … voorkom teleurstellingen en boek alléén een vaart bij officiële Sail-partners! Er is slechts een beperkt aantal (party)schepen officieel geaccrediteerd door de Stichting Sail als deelnemer aan de Sail 2015. U treft deze aan op de website www.sail.nl. Wij behoren met onze salonboot “Succes” tot de officiële Sail-vloot en zijn partner van de Stichting Sail. Ook niet-geselecteerde schepen bieden Sail-arrangementen aan. Officieel is dat niet toegestaan maar, varen op openbaar vaarwater kan nu eenmaal niet verboden worden. Indien u een vaart boekt aan boord van een partyship, let er dan op dat het schip van uw keuze werkelijk deel uitmaakt van de Sail-vloot. Is dat niet het geval, dan heeft het schip géén toegang tot de afgesloten havendelen waar de tall ships, historische schepen en de hyper moderne vaartuigen liggen, plekken waar concerten gegeven worden o.a. programmaonderdelen spelen die de Sail juist zo aantrekkelijk maken voor u. Ook is de kans groot dat u bij een boeking van een niet officieel geregistreerde vaart geen of geen goede parkeermogelijkheden krijgt, de ligplaats voor het schip om gasten aan boord te nemen of te ontschepen van gasten niet/niet goed geregeld is en/of het schip tijdens stremmingen van openbare vaarwateren wordt stilgelegd. Er worden veel beloftes gedaan die men niet (volledig) na zal kunnen komen!! Ook zullen er weer veel echte oplichters actief zijn en boekt en betaalt u mogelijk voor een vaart van een “spookschip” en kunt u fluiten naar uw mooie rondvaart én uw centen! Loop geen risico en boek bij officiële Sail-deelnemers en -partners. Nog beter, boek óns partyschip: de stoomboot Succes voor een succesvolle Sail 2015!

Google samenvatting: Sail 2015 met (de) Succes. Sail 2015 partyschip Succes boeken. Het exclusieve stoom-salonschip Succes (1897), Neerlands oudste partyschip, is officieel Sail deelnemer. Uniek: lunch of dineer in het Sail spektakel. Sail, 2015, partyschip, stoomboot, salonboot, deelnemer, schepen, partner, Sail2015, Stichting Sail, tall ships, partyboot, stoomorgel, vuurwerk, programma, stremmingen, oplichters, spookschip