• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Fantastisch welkom ss Succes in Almere

Locoburgemeester vlagt om

Zaterdag 10 december was het zo ver. ’s Morgens met een wee gevoel verlieten we onze ligplaats in de Hanzestad Kampen, om na 15 jaar onze plek in de nieuwe thuishaven Almere (-Haven) in te nemen. Lees meer over (kijk naar) deze geweldige happening.

Intocht Almere partyschip Succes

7 uur varen om rond 15.30 uur ons entree in de geweldige havenkom te maken. Uiteraard onder de kilometers ver te horen klanken van ons stoomorgel. Het officieel gemeentelijk welkom was fantastisch. Locoburgemeester Ineke Smidt hees de vlaggen van Almere en Flevoland, onthulde ons nieuwe thuishaven op het achterschip en sprak een enthousiast welkomstwoord. Na een gezellige borrel met de genodigden ontvingen we vanaf 17.30 een groot aantal enthousiaste inwoners van Almere. Het schip werd uitgebreid bekeken en daar hoorde een tour naar de stoommachines natuurlijk bij. ’s Avonds (’s nachts) konden we met veel genoegen terugkijken op een mooie dag; een goed begin van een nieuwe succesvolle toekomst met ons partyschip: het stoom-salonschip ss Succes anno 1897. We hopen snel in te burgeren in onze nieuwe thuishaven en vele jaren met plezier en goede relaties met de collega’s en omwonenden tegemoet te kunnen zien. We kijken uit naar onze eerste vaart vanaf onze fraaie steiger in de havenkom van Almere-Haven (naast de sluis). Zien waar we terecht zijn gekomen? Klik HIERvoor live beelden van de haven. (De succes ligt links achterin.)

Intocht Almere partyschip Succes

Intocht Almere partyschip Succes Intocht Almere partyschip Succes Intocht Almere partyschip Succes Intocht Almere partyschip Succes

Bekijk de eerste getuigenverslagen van deze happening van Omroep Flevoland en Persbureau Almere. Natuurlijk volgt er z.s.m. een uitgebreide fotoserie en kan het videoverslag van onze vaart en ontvangst op onze website (www.partyschipsucces.nl) bekeken worden. Klik hieronder voor de beelden van Lida Strik van de receptie na onze intocht.

Google samenvatting:Fantastisch welkom partyschip ss Succes in nieuwe thuishaven Almere-Haven. Zaterdag 10 december werd het officieel gemeentelijk welkom van het partyschip Succes een geweldige happening. Lees meer en kijk naar de beelden. Hanzestad Kampen, thuishaven, Almere, Almere-Haven, happening, havenkom, stoomorgel, officieel, locoburgemeester, welkomstwoord, stoommachines, succesvolle, toekomst, partyschip, Succes, Omroep Flevoland, Persbureau Almere