• Exclusieve Stijlvolle Luxe ...
  Exclusieve Stijlvolle Luxe ... HÉT PARTYSCHIP: het stoom-salonschip "Succes" anno 1897 voor een Zakelijke bijenkomst, Privé party of Event
 • INTIEME SALON
  INTIEME SALON Partyschip ss Succes; bovensalon voor kleine gezelschappen, met catainstable, bar en zonnedek.
 • Ambiance met allure
  Ambiance met allure Partyschip ss Succes; 2 chique nostalgische salons met bar en ....
 • Trouwlocatie
  Trouwlocatie Partyschip ss Succes; dé romantische huwelijksboot.
 • Onze keuken is TOP
  Onze keuken is TOP Partyschip ss Succes; culinair genieten. De hapjesparade is onze specialiteit.
 • Uniek stoomorgel
  Uniek stoomorgel Partyschip ss Succes; publiekstrekker met enige stoomorgel. Kilometers ver te horen attractie.
 • Verder weg
  Verder weg Partyschip ss Succes; waar vandaan en naartoe dan ook ... op de Rijn tot Basel Zwitserland.
 • Stoommachines
  Stoommachines Partyschip ss Succes; een stoomvaart behoort tot de mogelijkheden.
 • Sail mee
  Sail mee Partyschip ss Succes; een attractie tijdens ieder evenement.
Text Size

Succesvol zakendoen

Iets te bespreken, regelen of te belonen?Partyschip Succes; captainstable in boardroom boven

Comfortabel representatief op (úw) maat stoomafblazen. Verenig exclusief het nuttige met het aangename; “Anything goes!”

Lees meer: zakelijk

Privé succes

Iets te feesten, vieren of te herdenken?. Partyschip Succes; officiële trouwlocatie

In de watten gelegd worden tijdens een stijvolle luxe ouderwetse verwenning. Waar, en waarvoor dan ook; “Gezellig, romantisch, nostalgisch!”

Lees meer: particulier

Top evenementen

Iets te organiseren, bieden, te scoren?Partyschip Succes; een attractie tijdens evenementen

Veelzijdig hospitality ship, (concert)podium, presentatie- en opnamelocatie, uniek decor; “publiektrekker met uniek stoomorgel!”

Lees meer: evenement

Stoomschip Succes trouwlocatie Almere

Trouwen aan boord ss Succes in Almere“Wethouder Ineke Smith had het tijdens haar welkomstwoord als locoburgemeester na onze intocht van de 10e al min of meer aangekondigd maar … , eerst zien en dan geloven!” Zo stelt eigenaar Walter van den Broek. “Prachtig dat het nu formeel bevestigd is, en nog mooier, ik mag in Almere als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand de ceremonie aan boord ook zelf leiden.”

De trouwvergunning voor de “Succes” is van groot belang. Om het stoom-salonschip in stand te kunnen houden wordt het als exclusief partyschip voor zakelijke en particuliere gezelschappen gebruikt. De mogelijkheid om in de uitgesproken nostalgische en romantische ambiance van het bijzondere schip ook de huwelijksvoltrekking te kunnen verzorgen maakt haar extra aantrekkelijk. Het ss Succes is varend én aangemeerd beschikbaar; alleen voor de bevestiging van het huwelijk en/of de feestelijkheden eromheen.

Dus, hoort u straks het beroemde stoomorgel van de “Succes” de Bruidsmars spelen, dan weet u dat er getrouwd wordt in Almere. Succes verzekerd!

Google samenvatting: Almere maakt trouwen aan boord partyschip ss Succes mogelijk. Luxe stoomschip Succes (anno 1897 Neerlands oudste) nu ook officiele trouwlocatie gemeente Almere. Exclusief partyschip voor huwelijksvoltrekking.Persbericht, partyschip, officiële, trouwlocatie, Almere, Exclusief, partyschip, huwelijksvoltrekking, locoburgemeester, burgerlijke stand, ceremonie, trouwvergunning, romantisch, nostalgisch, huwelijk, feestelijkheden, stoomorgel, Bruidsmars, trouwen, huwelijk, bruiloft