• Feestelijk vieren!
  Feestelijk vieren! Partyschip ss Succes; reünie, jubileum, bruiloft of gewoon:
 • Water magic
  Water magic Partyschip ss Succes; zodra we "los zijn" en varen gebeurd er iets met u.
 • Welkom
  Welkom Partyschip ss Succes; met een gastvrije, professionele en vrolijke crew.
 • Sfeermaker
  Sfeermaker Partyschip ss Succes; de toon wordt gezet met een optreden van ons unieke stoomorgel.
 • Waar dan ook; Succes
  Waar dan ook; Succes Partyschip ss Succes; op iedere bereikbare plaats in binnen- en buitenland.
 • Chique klassiek
  Chique klassiek Partyschip ss Succes; ook voor een klassiek diner of met kerst
 • Sinterklaas
  Sinterklaas Partyschip ss Succes; Pakjesboot 13.
 • Verjaardag
  Verjaardag Partyschip ss Succes; vier bij ons aan boord
 • Entertainment
  Entertainment Partyschip ss Succes; ook aan dek vermaak.
 • Live muziek
  Live muziek Partyschip ss Succes; met combo of strijkje, harpist of pianist, DJ of live band
 • In het leer
  In het leer Partyschip ss Succes; comfortabel tot wel 10 in onze Chesterfield zitcorners.
 • Salons eenheid
  Salons eenheid Partyschip ss Succes; vide maakt een eenheid van de salon beneden en boven.
 • Salons eenheid
  Salons eenheid Partyschip ss Succes; vide maakt een eenheid van de salon boven en beneden.
 • Alles helder
  Alles helder Partyschip ss Succes; glazen dansvloer met doorkijk naar de machinekamer beneden.
 • Captain
  Captain Partyschip ss Succes; uw captain als gastheer en ceremoniemeester.
 • Kinderen
  Kinderen Partyschip ss Succes; verwelkomt de kleintjes met of zonder onze kinderjuf.
 • Betrokken
  Betrokken Partyschip ss Succes; als het om meer gaat dan varen, eten, drinken.
Text Size

Privé Succes

PARTYSCHIP ss SUCCES; STOOM-SALONSCHIP ANNO 1897
“hét sfeervolle partyschip onder de partyschepen; voor alle particuliere gelegenheden”:


Huwelijk, Trouwdag, Zilveren Bruiloft o.a. Huwelijksjubileum
Hoofdprijs te vieren, Echtscheidingsparty, Asuitstrooiing
Jubileum, Verjaardag, Pensioen, Afscheid, Emigratie
Vereniging Jaarfeest, Clubuitje, Dies Serviceclub
Familiedag, Reünie, Doopfeest, Communie
Huwelijksvoltrekking (off. trouwlocatie)
Privat Dining vanaf 2 gasten

partyboot en saloncafé succes “individueel genieten”:

 Borrelen (aangemeerd) in ons saloncafé, (jazz)club, happy hour thema’s
Diner- en partycruise, themavond, singlesparty
Kerstdiner, Sylvesterparty oudjaar
Trendy nostalgische feesten


OUDERWETSE VERWENNING

Het luxe partyschip Succes is een uniek stoomschip, met zonnedek en een intieme kleine en grote salon. Samen vormen ze een stijlvolle eenheid door de ruime vide. De inrichting is uitgesproken sfeervol en chique. Met veel leer, koper, kristal en scheepsantiek ademt de ambiance de sfeer uit van de luxe passagiersstoomschepen uit het begin van de vorige eeuw. Volop nostalgie dus aan boord van deze exclusieve salonboot. Klik hier om meer te lezen over (en te zien van) de accommodatie en de voorzieningen van de partyboot Succes. Voor welke bijzondere gelegenheid of mijlpaal in uw leven, carrière of bedrijf dan ook, geniet op de stoomboot van de Sint (pakjesboot 13) van een echte ouderwetse verwenning en maak er samen met ons een onvergetelijke van.

GEZELSCHAP én INDIVIDUEEL

Onze gezellige professionele crew legt de rode loper voor u uit! Niets zal ons teveel zijn en u wordt gastvrij in de watten gelegd met een drankje en lekker hapje. De keuken is top en behoort tot “de beste op het water”. Geniet met 10 tot 110 gasten van een volledig op uw maat toegesneden programma of één van onze aantrekkelijke all-inclusive arrangementen. Klik hier voor informatie over de verzorging/catering van ons partyschip. Boek het schip exclusief voor úw gezelschap of, als het hele schip huren voor u teveel van het goede is, boek op een mooie zomeravond “een tafeltje” met uw familie, beste vrienden of enkele relaties tijdens een themavaart, maak een rondvaart tijdens een nautisch evenement of stoomfestival in Nederland, Duitsland en België. In de winter bent u welkom voor bijv. een sfeervol Kerstfeest of spetterend Sylverster gala met “Oud en Nieuw”. Zonder reserveren kunt u “live” (de) succes beleven als ons saloncafé geopend is. Op zoek naar een goed idee voor een uitje? Bekijk onze agenda!

TROUWEN AAN BOORD

Het partyschip Succes is een officiële trouwlocatie en naast de feestelijkheden op DÉ DAG kunt u dus aan boord terecht voor de huwelijksvoltrekking. Trouwen in een uitgesproken romantische ambiance met allure? Stap bij ons in dé huwelijksboot en wordt welkom geheten met de kilometers ver te horen Bruidsmars van ons unieke stoomorgel. Reserveer alleen voor de ceremonie of (ook) voor één of meerdere programmaonderdelen rondom het officiële gedeelte van deze bijzondere dag. Van de ontvangst van de daggasten, de receptie, het diner tot een spetterende feestavond. Lees hier meer over het trouwen aan boord van het partyschip Succes en het huwelijkscadeau wat wij in petto hebben voor bruidsparen die een volledig verzorgd varend arrangement boeken na het JA-woord!

ENTERTAINMENT e.a. WEETJES

Het partyschip Succes is een sfeervolle authentieke stoomboot. Extra sfeermakers als live muziek, een activiteitenprogramma of entertainment zijn (in welke vorm dan ook) niet noodzakelijk om uw verblijf aan boord succesvol te maken maar, vraagt uw programma erom, dan zijn er mogelijkheden te over. U kunt hier zelf voor zorgen of het regelen ervan ons toevertrouwen. De ruimte en faciliteiten hebben we. Vermeldenswaardig zijn in dat kader de glazen dansvloer met doorkijk naar de stoommachines in het ruim (de machinekamers laten we de gasten altijd graag zien tijdens een rondleiding), een prachtige antieke vleugel en de aanwezige geluidsinstallatie voorzien van een “meer dan goed gevulde” muziekcomputer met DJ-opties.


De mogelijkheden zijn zijn legio, waar en waarvoor dan ook. Ook de pagina’s “Zakelijk” en “Evenementen” verschaffen de particulier relevante extra informatie in dat opzicht. Zéker indien u plannen maakt voor een uitje met uw vereniging, serviceclub of genootschap. Klik hier voor kosteninformatie.

Google samenvatting: Partyschip? Prive Succes! De luxe partyboot Succes; voor een stijlvolle ouderwetse verwenning. Waar en waarvoor dan ook; boek deze gezellige salonboot. Romantische trouwlocatie dit nostalgische stoomschip / stoomboot! Partyschip succes voor huwelijk, trouwdag, zilveren Bruiloft, huwelijksjubileum, vieren, hoofdprijs, gewonnen of loterij, echtscheidingsparty, asuitstrooiing, jubileum, verjaardag, Pensioen, Afscheid, Emigratie,Vereniging Jaarfeest, Clubuitje, Dies Serviceclub, vereniging, studentenvereniging, familiedag, familieuitje, uitstapje met de zaak, partyboot voor reünie, personeelsfeest, doopfeest, eerste Communie, huwelijksvoltrekking, trouwlocatie, Privat Dining, avondje stappen, partyboot Amsterdam, partyboot almere, partyboot het gooi. Het partyboot succes vindt u op google onder: ,partyboot Antwerpen, partyboot kampen, partyboot urk, partyboot amsterdam, partyboot zwolle, partyboot deventer, partyboot zuthpen, partyboot arnhem, partyboot dordrecht, partyboot hasselt, partyboot genemuiden, partyboot zwartsluis, partyboot ijsselmeer, het ij, vecht, ijssel, partyboot doesburg, partyboot utrecht, partyboot Hilversum, partyboot lemmer, zaan, partyboot Monnickendam, partyboot ijmuiden, partyboot haarlem, partyboot Harlingen, partyboot leeuwarden, partyboot lelystad, partyboot almere, partyboot almere-haven, partyboot huizen, partyboot muiden, partyboot laren, partyboot blaricum, partyboot wassenaar, partyboot volendam, partyboot Enkhuizen, partyboot Rotterdam, partyboot Texel, partyboot Terschelling, partyboot den helder, partyboot keulen, partyboot dusseldorf, partyboot koblenz, partyboot basel, partyboot emmerich, partyboot roermond, partyboot Venlo, partyboot wijk bij duurstede, partyboot vlissingen, partyboot den haag, partyboot delft, partyboot gorinchem, partyboot amersfoort, partyboot naarden, partyboot weesp, partyboot maarssen, partyboot Bilthoven, partyboot weesp, partyboot harderwijk, partyboot spakenburg, partyboot nijkerk, partyboot elburg, partyboot Flevoland, partyboot zaandam, partyboot amstelveen, partyboot zuidas, partyboot Groningen. Voor een vaartocht met deze partyboot op op de ijssel, maas, rijn, lek, ruhr, Zwartewater, gooimeer, vecht, zaan, markermeer, wadden, Waddenzee, noordzee, zeeuwse stromen, Westerschelde, schelde, friese meren, dokkem ee, eem, eems, Overijsselse vecht, utrechtse vecht. Ook als u wilt varen vanuit Breukelen, vreeland, nigtevecht of een partyboot zoekt voor de wereldhavendagen, vlaggetjesdag, sail Amsterdam, stoomfestival, Dordt in stoom.