Text Size

Vacatures partyschip ss Succes anno 1897

Gemotiveerde oproepkrachten gezocht

Na onze verhuizing met het partyschip Succes naar de nieuwe thuishaven zoeken wij versterking van onze crew. Vooral in de bediening en achter de bars. 

We varen slechts enkele tientallen malen per jaar (en onregelmatig) uit met het unieke stoomschip de Succes. Dat betekent dat wij geen medewerkers voor een vast dienstverband zoeken of een contract met minimum aantal uren. 

Maar voor oproepkrachten, die het leuk vinden er voor hun plezier iets bij te doen hebben we plaats gekregen. We hebben een kleine gezellige crew met merendeels wat oudere, representatieve, betrouwbare en ervaren krachten die zich thuis voelen in de bijzondere ambiance van het partyschip Succes. Spreekt hen je aan en doe je het vooral voor de lol en beschouw je de verdiensten als een meegenomen extraatje, dan laat ons dat dan weten.

Op onze vacatures voor oproepkrachten krijgen we veel reacties van mensen die op zoek zijn naar een vaste baan. Vaak met het idee dat een oproepfunctie wel eens kan groeien in uren en vroeg of laat kan uitlopen op een aanstelling met een vast karakter. Dat is bij ons niet aan de orde en het heeft dus geen zin met die gedachte in het achterhoofd te solliciteren!

Stuur ons je gegevens en vertel iets over je achtergrond en motivatie per e-mail of bel ons voor meer informatie. CONTACT.

Voor ALLE vacatures geldt: 

  • Dat het NIET om een vaste baan gaat
  • Het gaat NIET om vakantiewerk
  • Het zijn aardige bijbanen op OPROEPBASIS
  • Je moet 18 jaar of OUDER zijn en ERVARING hebben.
  • Maar ook Nederlandstalig, representatief, flexibel inzetbaar zijn.
  • Wonen in (de omgeving van) ALMERE is een pré.
  • Eigen vervoer is een belangrijk voordeel.

BEDIENING
Ben je regelmatig overdag en/of 's avonds, doordeweeks én in het weekeinde, beschikbaar? Ideaal voor huisvrouwen die af en toe eens buitenshuis willen klussen. Het aantal oproepen ligt op ca. 30 per jaar en het gemiddeld aantal werkuren bedraagt 6 tot 8 uur per oproep. De dagen waarop overleggen we ruim een maand vooraf.

HUISHOUDING

Huishoudelijke hulp. Gemiddeld voor 1 dag in de week. Deze functie kan wat meer uren opleveren indien je tijdens party's in de AFWAS wilt werken. Werkdagen -en tijden in overleg.

ONDERHOUD

Handige lieden zijn altijd welkom voor onderhoudswerk. De instandhouding van de Succes vraagt heel wat tijd en (gemiddeld) een dag in de week wat extra hulp kunnen we goed gebruiken bij het schuren, lakken en verven. Dat gaat bij ons het hele jaar door. Meestal loopt dit werk op tot 3 dagen per week in het voorjaar en najaar. Werkdagen en -tijden in overleg.

NAUTISCH

Af en toe kunnen we een invaller op de brug goed gebruiken tijdens onze vaarten. Leuke job voor een gepensioneerd binnenvaartschipper (schipper met een geldig groot vaarbewijs, liefst ook een rijnpatent, marifoon- en radarpapieren) die nooit helemaal afscheid heeft kunnen nemen van het water.

 KLIK HIER OM ON-LINE TE SOLLICITEREN.

Google samenvatting: Vacatures partyschip ss Succes anno 1897. Partyschip, stoomschip, almere, oproepkracht, bijbaan, bediening, huishouding, schipper, afwas, onderhoud, bemanning, salonboot, bijverdienste, huisvrouwen, vacatures, schip, partyboot, kelner, serveerster, barkeeper