Text Size

Nieuw in Almere: Harbour Jazz - Pinksterzondag 19 mei 2013

Op 1e Pinksterdag (zondag 19 mei 2013) wordt een nieuwe traditie ingezet in de Havenkom van Almere Haven: Harbour Jazz. Kom GRATIS luisteren en swingen, wandel (of dans) met de “streetparade” van het ene naar het andere restaurant en geniet van fantastische live muziek binnen en op de terrassen aan het water … en natuurlijk van het lekkers dat de deelnemer te bieden hebben.

De 10 deelnemende horeca-etablissementen in de Havenkom hebben samen (in uiteenlopende Jazzstijlen) hun artiesten geboekt en het wordt een schitterend klein maar swingend festival. Waarvan we hopen dat het zal uitgroeien tot een jaarlijks “jazz-festijn van naam”. Overigens, alle optredens worden zo geprogrammeerd dat u er niets van hoeft te missen.  

Natuurlijk bent u die dag welkom aan boord van het stoom-salonschip Succes. Tussen 14.00 en 18.00 uur wordt u getrakteerd op een waanzinnige top-act: jazzy zangeres Deborah J. Carter (USA). Onder begeleiding van haar pianist geeft deze internationaal vermaarde jazzvocaliste ’s middags een aantal privéconcertjes aan boord. Profiteer van deze unieke kans tijdens Harbour Jazz in Almere Haven en kom bij ons comfortabel stoom afblazen in de bijzondere ambiance van onze sfeerrijke salons.

's Middags kunt u aan boord ook de heerlijke wijnen proeven van “De Wijnkelder van Almere”. De wijnen van Rob van Bodegom worden ook geschonken als scheepswijn en kunnen per fles gekocht/besteld worden. Tijdens Harbour Jazz Almere 10% korting op een doos van 6 flessen en uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Topkok Richard Berkhout (Sencelicious) zal live, in de salon of aan dek, op bestelling wat lekkere hapjes bereiden. Wat precies blijft nog een verrassing;  mogelijk pakt Richard uit met zijn beroemde tapas of leert hij u sushi maken. En dat laatste kan die want,

daags voor Harbour Jazz leert hij 1000 dames en heren sushi maken tijdens een gooi naar het wereldrecord sushi workshop op de Grote Markt in Almere. U kunt trouwens GRATIS meedoen op zaterdag 18 mei en ervoor zorgen dat Richard in het Guiness Book of Records terecht komt. De opbrengsten van dit evenement gaan naar het Voedselloket Almere.   

Zien we u op 1e pinksterdag tijdens de 1e editie van Harbour Jazz in Almere?
Harbour_Jazz_flyer_2013.pdf

partyschip Succes_JAZZ Deborah Carter_Jazz_partyschip_Succes

 LEES HIER hetgeen in de MEDIA werd geschreven!


Google samenvatting: Nieuw in Almere: Harbour Jazz (Pinksterzondag 19 mei 2013) -Partyschip_succes_jazz_almere_19_mei - Kom naar Almere Haven voor een fantastisch kleinschalig jazzfestival en geniet GRATIS aan boord van het partyschip ss “Succes” anno 1897 van Deborah Carter! stoomboot, partyschip, salonboot, succes, harbour jazz, Deborah Carter, Almere, pinksteren, GRATIS, jazzfestival, concert, jazzmiddag, live muziek, privéconcert, feestboot, partyboot, restaurantschip