Text Size

Virtuele 3D tour partyschip Succes

Een bezichtiging 'op afstand'

Beoordeel de SUCCES en de mogelijkheden van dit luxe partyschip tijdens een vrijblijvende bezichtiging. Dat kan live in aan boord (op afspraak en in de regel in de thuishaven Almere) of direct virtueel in 3D, in een zogenaamde "360o presentatie" op deze pagina. De laatste versie (van Google Business View 2014 - Tourdash) werkt als de van Google bekende Streetview.

U klikt op de pijlen die in beeld verschijnen, zoomt in of uit en draait het beeld met de muis in de gewenste kijk- en looprichting.beweeg de muis (met ingedrukte linker knop) over het scherm om zelf rond te kijken (360 graden).
Klik op menu met vertrekken of op de pijlen om naar een andere ruimte te gaan.
klik onderweg op informatieve hotspots ("i")

Google samenvatting: U bent welkom voor een bezichtiging van onze stoomboot. Dat kan op afspraak in Almere. Of klik hier en maak direct een wandeling en kijk overal rond. Virtueel, 3D, partyschip, Succes, bezichtiging, stoomboot, partyschip, Almere, wandeling, stoomschip, salonboot, partyschip, filmpje, hotspot, rondwandeling, antieke vleugel, scheepsantiek, keramiek, stoommachinekamer, glazen, dansvloer, tourdash, google streetview