Partyschip Succes; unieke party locatie luxe schip gezocht?

Blader vanaf HOME door onze website! Dit artikel is niet geschreven om bezoekers van onze website te informeren en dient beschouwd te worden als een verzameling, voor het partyschip Succes relevante, internet steekwoorden! KLIK HIER.

*** copyright © Faim & Co ***

Partyschip ss Succes (thuishaven Almere); het verhaal en echte successtory van een bijzondere stoomboot uit 1897 dat ‘anno nu’ vaart als partyschip en bekendheid geniet als partycentrum. Waar u dat wilt in binnen- en buitenland en voor ieder gelegenheid. Zowel voor een zakelijk uitstapje, party of vergadering (vergaderlocatie) als voor teambuilding, een jubileum, receptie, bijeenkomst met kerst of Nieuwjaar, pensioen, pensionering of afscheid aan boord van een schip of bijzondere boot (partyboot). Een exclusief partyschip (exclusieve locatie) gezocht voor een succesvolle relatiedag? Voor een (reizende) productpresentatie, vaart met excursie, training, seminar, vergadering, bedrijfsuitstapje, afdelingsuitje of personeelsfeest? Neem onze stoomboot en kies voor het luxe paryschip Succes. Een gezellig salonschip waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Perfect voor een particulier feest, privat party, familiedag, reünie, verjaardag, huwelijksvoltrekking, bruiloft en echtscheidingsparty te water. Vanuit Almere-Haven, Amsterdam. Muiden, Huizen, Naarden of waar dan ook in Nederland, België, Duitsland of Zwitserland. Of, heel bijzonder, als hospitality ship tijdens een nautisch evenement in binnen- en buitenland, om met relaties, management en medewerkers een Sail-in of Sail-out, admiraalszeilen of intocht, vuurwerk of spectaculaire vlootschouw van tallships en windjammers mee te maken. En vraagt u zich af wat te doen met uw verjaardag of jaarfeest en denkt: “wat doen we dit jaar met moeders en vaders verjaarfeest, Moederdag, Vaderdag, kerst of onze zilveren bruiloft (het zilveren huwelijksfeest of jubileum als je 25 jaar getrouwd bent) en roept: dat willen we vieren en ga op zoek naar iets bijzonders met en voor onze familie, kinderen (we hebben een kinderjuf en kinderprogramma) relaties en medewerkers.

Nieuw in Almere. Met ingang van 2012 huurt u de Succes als partyschip per uur, varend of aangemeerd. Zonder minimum aan uren (dus geen dagdeel verplichting), minimale deelname of gastenaantal. Dus ook nu een ideale locatie voor een korte vergadering (vergaderlocatie met speciale arrangementen). Zoekt u een boardroom? Bel ons voor een speciale meeting.

Dit partyschip, het vaart overal, is bij uitstek de romantische trouwlocatie (top-trouwlocatie, officiële huwelijksvoltrekking mogelijk met ambtenaar van de burgerlijke stand en aparte bruidstaart) waarnaar men zoekt! Maar, denk ook aan de sfeer van onze intieme salonboot als nostalgisch comfortabel partyschip, voor een chique gala in een ambiance met allure, klassiek geserveerd gastronomisch diner, tewaterlating of scheepsdoop (doop van uw schip?). Of de intocht van Sinterklaas, en de zwartepieten op een echte stoomboot als pakjesboot 12 of 13! Ooit stilgestaan bij een asuitstrooiing na de crematie vanaf een antieke salonboot? Daar buiten op de IJssel / het IJsselmeer, Gooimeer, Randmeren of andere groot open water of rivier in Nederland? Mogelijkheden genoeg met het partyschip ss Succes. Zowel binnen, overdekt aan dek en in het gangboord, als op het zonnedek buiten met Engelse deckchairs (dekbanken, teak banken, in de machinekamer (met unieke stoommachines) en in de riante stuurhut op de brug. Roken toegestaan! Liefhebbers van een sigaar, sigaret of pijp, kunnen letterlijk aan hun trekken komen op dit fraaie partyschip. Goed idee: proeverij lokaal sigarengenootschap of voor een wijnproeverij voor vinologen of oenologen. Na afloop poetsen we de antieke kroonluchter en het fraaie kristal uit de afgebroken opera van Parijs wel een keer extra.

Na restauratie van deze voormalige stoom-sleepboot (rijnsleper op stoom), en ombouw tot luxe partyschip, werd de ss Succes een prachtige salonboot. Een multifunctionele feestlocatie, ook geschikt als multi functionele vergaderlocatie voor een productpresentatie (presentatie van producten), of als decor voor de modeshow, fotoshoot (workshop fotografie), of radio TV film opname. Bekijk onze fotoreportage, bruidsreportage, video clips en albums (ook in 3D te zien, met of zonder 3D bril of brilletje). Zoek de all-inclusive arrangementen op deze site op; écht all-in en dus alles inbegrepen. Daarna nog meer weten? Zie nieuwsberichten of neem contact op. Kom en wees welkom aan boord van dit unieke stoomschip partyschip voor een vrijblijvende bezichtiging en overtuig uzelf; dit is hét partyship onder de partyschepen!

Op de website, web internet site, van rederij Faim & Co voor het partyschip Succes http://www.partyschipsucces.nl treft u van alles aan over de minicruise, Party Cruise of partycruise, candlelightcruise of gewoon in het Nederlands (zoals dat hoort voor een Hollands schip): vaart bij / met kaarslicht. En alles over bij ons voor bemiddeling aangesloten partyschepen en salonboten. Maar met name over het partyschip Succes natuurlijk, waarmee wij exclusief varen met privécharters voor bijeenkomsten, feesten en partijen, boottochten, vaartochten, groepsdagtochten, groepsexcursies, rondvaarten, opstaptochten, intocht, partycruises, dinercruises en ook bedrijfsuitjes, personeelsuitstapjes of rondvaarten tijdens nautische evenementen met een groot of klein gezelschap. Of op Koninginnedag, tijdens een Sail sailevenement, havenfestival (almere), zakenfestival, beurs of happening en evenement op het water in Amsterdam, Almere, Harderwijk, Spakenburg, Huizen, Muiden. Nijkerk (of bij onze oude thuishaven Kampen) of stoomfestival in Dordrecht of Almere-Haven.

Attentie: reserveer voor uw uitstapje, jaarfeest of lustrum van de vereniging of club en profiteer van onze aanbieding of bonusactie. U vaart dan niet gratis maar wel sfeervol met een aantrekkelijke hoge korting. En voor goede doelen hebben wij onze donatie klaar liggen als ze meedoen aan onze bonus actie, sponsoractie, zoals ook in de pers en media werd geschreven en bevestigd. Al met al niet kostbaar, maar ook niet goedkoop. Wel waar voor je geld, goede prijs kwaliteit verhouding en iedere euro waard. Op de website zit een Excel programma om snel en makkelijk zelf een kostenbegroting of partykosten, kosten calculatie prognose, te maken. U ziet snel met ons rekenprogramma of het binnen uw budget past en budgettair haalbaar is.

De authentieke stoomboot Succes, bouwjaar 1897, van de Rederij is na restauratie sinds 1996 / 1997 actief als allround nostalgisch exclusief partyschip. Eerst vanuit Kampen (Overijssel) aan de IJssel en met ingang van december 2012 vanuit Almere. Maar het unieke stoomschip (voormalige stoomsleper en geen raderschip, raderboot of stoomsloep), vaart onder de kilometers ver te horen klanken van haar unieke stoomorgel (Europa’s enige calliope) ook veilig en comfortabel met volop nostalgie in Duitsland, Zwitserland en België. Plaatsen, steden, havens als Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Köln / Keulen, Bazel /Basel, Hamburg en Koblenz aan de Rijn en Moezel zijn ons bekend. We varen natuurlijk vaker in de eigen omgeving regio met het passagiersschip in de stoomvaart, het (motorschip ms én) ss Succes. Op de IJssel bij Kampen, Zwolle, Wijhe, Deventer, Zutphen, Doesburg, Arnhem en Nijmegen. Of verder grotere rivieren als de Maas, Lek, Waal en Rijn op, naar steden als Roermond, Venlo en Maastricht. Danwel naar het westen van het land via Tiel, Gorinchem (met slot Loevestein bij Zaltbommel), Dordrecht, Sliedrecht naar Rotterdam Delf en Den Haag. Nee niet via de Biesbos of biesbosch, daar is het schip te groot voor (maakt veel hoge golven) en loop je vast of strand je (niet om te jutteren) met je gasten. Vandaar dat we vaker varen richting Utrecht en, over het Amsterdam Rijnkanaal eropuit gaan naar Amsterdam (met ’t IJ, Buiten IJ, grote kade achter het centraal station) voor een vaart op de Zaan langs Zaandam. Of daarbuiten bij Muiden of Weesp de fraaie Vecht op varen met z’n monumentale panden en landhuizen. Vanuit die omgeving gaan we altijd over het IJmeer, IJsselmeer en Markermeer, langs forteiland Pampus bij Muiden, terug retour naar de thuishaven Kampen, waar we afmeren aan ons ponton van de gemeente kampen waardoor het schip ook voor invaliden en gehandicapten, toegankelijk wordt. Vaak met een stop onderweg in Huizen, Almere, Lelystad (Bataviahaven) of, onder de ketelbrug door (u weet wel van dat vreemde ernstige auto-ongeluk) op Urk. De haven van Urk ligt vlak bij het onbereikbare Emmeloord (met ons voormalige kantoor in Marknesse), middenin de Noordoostpolder van Flevoland. Is het slecht weer en dreigt zeeziekte, dan varen we een andere route naar onze ligplaats te Kampen, en varen over het Gooimeer (of Eem en Eemmeer), de randmeren en Veluwemeer langs Huizen, Naarden, Almere Haven, Spakenburg, Nijkerk naar Harderwijk (tegenover Zeewolde), via Elburg en de roggebotsluis (vogeleiland zien) naar huis. Het fraaie rivierenlandschap is op de rivier erg mooi. Zeker als we vanuit Kampen met de stoomboot opstomen op stoom voor een rondje Ketelmeer, Ramspol, Genemuiden, Zwartsluis, Hasselt, Zwolle, Hattem, Kampen. Staphorst, Giethoorn en Meppel bij de Weerribben bereiken we niet vaak, zelden. Op stromen als het Zwarte Water en de rivier de IJssel (richting Zutphen langs ons kantoor in Bronsbergen aan de IJssel) is het goed beter toeven of vertoeven.

Overigens, we zijn gecertificeerd door de scheepvaartinspectie (SI) en het stoomwezen (Lloyds) voor vaarten op internationale Rijnvaart en met certificaat, vergunning, voor grotere rivieren, stromen en wateren (binnenwater, niet op zee) als de Zeeuwse Stromen, Schelde (Westerschelde), Waddenzee en de Rijn tot Basel. Rijkswaterstaat weet daarvan, dus we kunnen ook passagiersdiensten / veerdiensten onderhouden naar Terschelling (vanuit Harlingen) en Texel (vanuit Den Helder). Of varen rechtstreeks als party schip gecharterd vanuit Volendam, Enkhuizen, Monnickendam, via Lemmer, Stavoren en de sluizen in de afsluitdijk naar zee. Om, met de sleepdienst gesleept, buitenom bovenlangs de eilanden over de Noordzee, naar Delfzijl en Groningen te kunnen. Friesland doen we binnendoor. Plaatsen steden als Leeuwarden en Heerenveen, Grou, Bolsward, Lemmer, Joure (daar niet komen) en Drachten (erg ondiep) zijn populair en het is genieten op de Friese Meren, Dokkumur Ee en Lauwerszee. Nautisch, ofwel nautic of nautiek, levert zo’n tour of trip voor de schipper, kapitein en stuurman met diens matrozen geen probleem op. Zij zetten met groot gemak ook koers naar de bruine vloot en klippers bij kasteel Muiderslot, IJburg, Durgerdam, Oranjesluizen, Amsterdam, Zaandam, en meer naar het Noorden de plaatsen Lelystad met de Batavia en Bataviahaven, Urk, Kampen, Enkhuizen, Hoorn, Volendam en natuurlijk langs (het paard van) Marken.

Als u vanuit Almere Haven richting de Stichtse Brug vaart kan uw reisdoel via het Gooi en Eemmeer en de Eem, Eembrugge, Baarn, het gooise Soest, het niet gooische Amersfoort zijn. Maar ook een rondvaart, met een drankje en een hapje van onze crew in de salons (iedere salon met eigen bar) tijdens de boottocht, vaartocht, partycruise naar Spakenburg, Nijkerk, Zeewolde en Harderwijk als vaarroute is bijzonder. Specialiteit van onze partyrederij met het partyschip succes, soms een echte feestboot, is rondvaren over de romantische rivier de Vecht met stroomafwaarts Muiden, Weesp, Nichtevecht, Vreeland en Breukelen, Nieuwersluis, Loosdrecht, Loenen aan de Vecht om in Maarssen uit te komen. (Vaartochten ook in samenwerking met VVV.) Om fort Uitermeer, de Vriendschap en de Eendracht, fort Ossenmarkt, langs Weesp het vroegere Wesopa aan Smal Weesp te bekijken, op weg naar de Grote Zeesluis te Muiden. Voor een dagje uit in Noord of Zuid Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland of lekker weg in Flevoland, Friesland, Groningen, Zeeland of Drenthe; van Noord-West tot Zuid-Oost kunt u bij de stijlvolle salonschepen, rondvaartboten, passagiersschepen, feestboten, feestboot, djboat, partyboot, salonboot, veerboot, veertje, fietsboot, waterbus, Pampusboot, Pampusveer, danceboat, jazzboat, Sinterklaasboot, vergaderboot, vergaderlocatie, huwelijksboot, bruidsboot, evenementenboot, houseboot ofwel houseboat, varend restaurant, varende zaal met zaalverhuur en zalenverhuur, varend bar café, theater op het water, pannenkoekenboot; hoe je onze schepen binnen de watersport of binnenvaart (chartervaart) ook wilt noemen, u kunt voor elk varend evenement en event terecht bij rondvaartbedrijf, scheepvaartonderneming en watersportbedrijf Faim met het partyship ss Succes. Met betaalbare partyservice en cateringservice (uitstekende keuken, uitgebreide menukaart en prima gastvrije service) en uitgesproken goedkope bar drankjes aan boord van de nostalgische stoomschepen en luxe salonboten.

Maar u bent ook discreet welkom als “anything goes” voor een kostbaar intiem closing event na een verkoop, aandelentransactie, bedrijfsovername ed., als bedankje voor de goede geweldige deal. U slaapt dan in eersteklas hotels aan het water na afloop van een eigen, taylormade of maatwerk arrangement met, zo gewenst, snelle ribs, kleiduiven schieten, valkenjacht, quad adventure, golf driving range, baccarat aan de captainstable, fantastische cocktails in de lounge, de duurste beste Champagnes relaxt in de lederen Chesterfields, optredens van prominenten op ons podium en glazen dansvloer. Voor én na de overnachting absoluut “anders dan anders”! Man overboord oefenen? Ook geen probleem! We hebben alles op het gebied van EHBO, alleen nog geen defibrillator. Daar hebben we Jenni van der Horst (uit Nieuwleusen), Pam Reijmers (kaptein), Janneke Heule (keramist en fokker Drentse Patrijs) of Matthijs Jobse en Gerrit Heeringa voor met hun reanimatie diploma. À propos; een invalidentoilet voor minder validen hebben we niet. Ons sanitair is subliem en modern uitgerust maar er is sprake van een drempel. Met hulp lukt alles. Ook als men minder goed ter been is en via de korte wenteltrap, niet steil, langs de ruime vide die zorgt voor een open verbinding tussen de salons boven en beneden (waardoor deze een eenheid vormen) naar het bovendek wil om aan de reling te genieten van hetgeen er in het rivierenlandschap op de oevers te zien is.

Populair, populairder, is en blijft een boot huren voor feestend varen (met of zonder entertainment) of een bootfeest vieren (feestboot huren dus) met een discofeest met dj (desgewenst met DJ Tiësto, Armin van buuren of Edwin Evers), jazz feestje met live muziek op het water, varende partypub met artiesten, een museumvaartocht met excursie, groepsdagtocht met “Voor Pampus liggen” of andere activiteit als casino spelen, vergaderen en uitblazen onder het varen, varen en dineren tegelijk, dinerdansant, teamuitje of groepsuitje, workshop, beurs, netwerkbijeenkomst, personeelsfeest, jubileum vieren en familiereünie. In het weekend zijn we ook vaak geopend voor singles en paren als supperclub, nachtclub, discoclub of jazzclub, met live optredens van bekende artiesten als er entree geheven wordt en de toegang niet gratis is. Leuk voor uw sociale netwerk, serviceclub, vriendenclub of internet relaties als twitter, linkedin, google, hyves. U kunt de url aldaar of hier bij ons aanmelden voor een gratis link opname in zoekmachine.

Zelf vaar ik als reder eigenaar (Walter van den Broek) niet. Ik kan niet eens varen als scheepseigenaar en vaar mee voor en achter de schermen als gastheer (m’n vrouw als gastvrouw in de bediening met de kelners en barkeeper) van het partyschip Succes. En met de cateraar in de keuken (onze eigen of andere top chef kok, sterrenchef, in de kombuis), recht boven de hete vuren onder de stoomketel. Nee, koken doen we niet meer op vuur of stoom J en bereiden dagvers vers, op moderne wijze met de mooiste produkten en beste grondstoffen, de gerechten (gerechtjes, hapjes, borrelhapjes en bittergarnituren) van onze parade, of maaltijd van uw keuze. Tot de bootsman aan de stoomfluit trekt; dan blinkt het koper scheepsantiek weer, is het keramiek uit onze kunstcollectie afgestoft, en kunnen we ontschepen en met de auto, trein, touringcar, bus of klassieker naar huis. Net als onze gasten die na het inschepen ontspannen hebben kunnen genieten van een ouderwetse verwenning tijdens het passeren van de nationale en internationale kunstwerken.

Tot slot. Bent u op zoek naar een klassiek schip boot, partyschip, restaurantschip of restaurant met zalen om te kopen, huren of te pachten? De succes staat niet te koop, te huur of te pacht maar, een goed bod wordt in overweging genomen. En voor hen die een baan zoeken. We hebben meestal vacatures voor een functie in de bediening, keuken en huishouding. Of als vrijwilliger in het onderhoud (schilderen, schuren, lakken, diesel motoren technisch onderhoud etc.), als lid van de bemanning aan het roer of grote stuurrad met staand kompas (met groot vaarbewijs, graag ook rijnpatent) of hulk bij de “trossen los”. We hebben zelfs kantoorfuncties en thuiswerk. Bel mail ons! Liefst natuurlijk met uw reservering van het partyship success (te boek in binnenland) of de boeking om succes te boeken in het buitenland. Aub eerst een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging van het party schip succes.

Zo, nu even comfortabel stoomafblazen na het schrijven van deze woordenbrij, op basis waarvan wij hopen dat succes verzekerd is!

HOME homepage

Gebruikte steekwoorden:

Stoomschip Succes, met uniek stoomorgel. Het partyschip ss Succes voor: Relatiedag, Vergadering, bedrijfsfeest, Presentatie, Productshow, Seminar, Training, Teambuilding, Strategische Discussie, Onderhandeling, overname, fusiegesprekken, Bedrijfsuitje, Personeelsfeest, Jubileumviering, Pensionering, Afscheid, Kerstviering, eindejaarsbijeenkomst, Nieuwjaarsreceptie, Netwerkbijeenkomst, Businessclub, Serviceclub, Huwelijk, Trouwdag, Zilveren Bruiloft, Huwelijksjubileum, Hoofdprijs Loterij, Echtscheidingsparty, Asuitstrooiing, Jubileum, verjaardag, Pensioen, Afscheid, Emigratie, jaarfeest Vereniging, partyboot voor Clubuitje en Dies serviceclub of Familiedag, Reünie, Doopfeest, Communie, Huwelijksvoltrekking. Rondvaartboot voor trouwerij, trouwfeest of salonboot om op te trouwen. Privat Dining, Borrelen, jazzclub, happy hour, singlesparty, Kerstdiner, Sylvesterparty, gala, oudjaar, Rondvaart, Projectbezoek, Oplevering, Excursie, Boardroom meeting, Closing Event, Relatiedag, Sail, regatta, stoomfestival, Opnamelocatie, RTV, film, commercial, modeshow, fotoshoot, Hospitalityship, bedrijfsopening, scheepsdoop of evenement, Stoomboot, Sinterklaasintocht, Pakjesboot, Productpresentatie, Podium, optredens, concerten, uitje, rondvaartboot, vergaderlocatie, trouwlocatie, partyschip Amsterdam, partyschip almere, het gooi.

De stoomboot salonboot succes, met uniek stoomorgel, vindt u als stoomschip op Google onder: partyschip almere, kampen, urk, zwolle, partyschip amsterdam, deventer, zuthpen, doesburg, partyschip arnhem, partyschip dordrecht, hasselt, genemuiden, zwartsluis, partyschip utrecht, partyschip Hilversum, lemmer, partyschip Monnickendam, ijmuiden, partyschip haarlem, Harlingen, leeuwarden, partyschip lelystad, partyschip almere, partyschip almere-haven, partyschip huizen, partyschip muiden, laren, blaricum, partyschip volendam, Enkhuizen, partyschip Rotterdam, Texel, Terschelling, partyschip den helder, Antwerpen, keulen, dusseldorf, koblenz, basel, emmerich, partyschip roermond, Venlo, partyschip wijk bij duurstede, vlissingen, partyschip delft, partyschip gorinchem, amersfoort, partyschip naarden, partyschip weesp, maarssen, Bilthoven, partyschip harderwijk, spakenburg, nijkerk, partyschip elburg, Flevoland, zaandam, amstelveen, zuidas, Groningen. Voor een vaartocht met deze partyboot op op de ijssel, maas, rijn, lek, ruhr, Zwartewater, gooimeer, vecht, zaan, markermeer, wadden, Waddenzee, noordzee, zeeuwse stromen, Westerschelde, schelde, friese meren, dokkem ee, eem, eems, Overijsselse vecht, utrechtse vecht, het IJ, IJsselmeer. Ook als u wilt varen vanuit Breukelen, vreeland, nigtevecht of een partyboot zoekt voor de wereldhavendagen, vlaggetjesdag, sail Amsterdam, stoomfestival, Dordt in stoom. Partyschepen hebben we in Almere (Almere Haven), waarvan het luxe partyschip "Succes" er één is. Deze unieke salonboot wordt verhuurd als partyschip voor gezelschappen, net als het partyschip onder de partyschepen aan de rand van het Gooimeer; een bijzonder vaargebied voor ons partyschip.

Google samenvatting: Partyschip Succes; unieke party locatie luxe schip gezocht? Lees de successtory en boek unieke stoomboot uit 1897 als partyschip (trouwlocatie), exclusief voor groot of klein gezelschap, overal in Nederland of daarbuiten. partyschip, almere, Amsterdam, partyboot, party, feest, locatie, salonboot, stoomboot, stoomschip, feestboot, uitstapje, te koop, huur, pacht, restaurant, club, gratis, bonus