Text Size

Partyschip Huizen. Exclusief; het stoomschip Succes anno 1897

De thuishaven van het luxe partyschip Succes, Neerlands oudste en meest exclusieve stoom-salonschip, is Almere maar ……; het schip (een Nederlands stoomschip uit 1897) vaart daar waar de opdrachtgever onze stoomboot wil hebben. Exclusief; ook vanuit andere havens in de directe omgeving van plaatsen als Huizen, Muiden, Naarden, Nijkerk, Spakenburg of

omliggende steden als Weesp, Lelystad, Harderwijk, Elburg, Zeewolde, Amsterdam. Mogelijkheden te over. In de directe omgeving van Almere-Haven, in Flevoland (Pampus?) of verderweg in Nederland en daarbuiten! De Succes vaart overal voor u.

Huizen als plaats van inscheping en aankomst onder voorbehoud. Er is een beperkt aantal geschipte ligplaatsen beschipbaar in de "haven van het Gooi" want sinds januari 2012 heeft de gemeente helaas de grote passantenhaven / werkhaven gesloten voor partyschepen / passagiersschepen.

Bij onze ligplaats in Almere: gratis honderden parkeerplaatsen. Ook overdekt en op nog geen halve minuut lopen (90 meter). Klik voor live beelden van de havenkom met de ligplaats van de Succes. Op de pagina ook de routeplanner en parkeerinformatie.