• Wereldstad
  Wereldstad Partyschip ss Succes; overal standby voor 10 tot 110 gasten.
 • Publiekstrekker
  Publiekstrekker Partyschip ss Succes; kilometers ver te horen uniek stoomorgel. Niemand ontgaat uw aanwezigheid.
 • Deal!
  Deal! Partyschip ss Succes; Succesvol zakendoen op unieke vergaderlocatie.
 • Boardroom
  Boardroom Partyschip ss Succes; Boardroom met captainstable, bar en dek. Klein vergaderen en privat dining.
 • Opnames
  Opnames Partyschip ss Succes; voor een footshoot, commercial of RTV-opname
 • Showroom
  Showroom Partyschip ss Succes; voor een productpresentatie of reizende showroom.
 • Internationale ontvangsten
  Internationale ontvangsten Partyschip ss Succes; representatieve topper voor uw top-relaties
 • Zakelijk Succes
  Zakelijk Succes Partyschip ss Succes; voor een memorabel bedrijfsuitje en een tastbare herinnering.
 • Succesvol presenteren
  Succesvol presenteren Partyschip ss Succes; comfortabel presenteren met de modernste audio visuele middelen.
 • Netwerken
  Netwerken Partyschip ss Succes; informeel ontspannen zakendoen aan dek.
Text Size

Succesvol Zakendoen

PARTYSCHIP ss SUCCES; exclusief stoom-salonschip anno 1897
“hét multifunctionele partyschip onder de partyschepen; voor alle zakelijke gelegenheden”:

 Relatiedag, Vergadering, Presentatie, Productshow, Seminar, Training, Teambuilding
Strategische Discussies, Onderhandelingen, Overname- en fusiegesprekken
Bedrijfsuitje, Personeelsfeest, Jubileumviering, Pensionering, Afscheid
Kerstviering, Eindejaarsbijeenkomst of Nieuwjaarsreceptie
Netwerkbijeenkomst, Businessclub, Serviceclub
Toeristische Trip of Rondvaart met uw gasten
Projectbezoek, Oplevering, Excursie
Boardroom meeting 
Closing Event


ZAKELIJK SUCCES

De unieke stoomboot Succes is een document uit onze scheepvaarthistorie. De Succes, ooit als stoomsleper toonbeeld van Hollands glorie, herrees na 25 jaar op de sloop en een restauratie van 9 jaar als chique representatief salonschip. Opnieuw opgebouwd en gemoderniseerd met behoud van het authentieke karakter, is dit klasse schip thans voorzien van moderne faciliteiten en voorzieningen om in alle seizoenen comfortabel en veilig stoom af te blazen. En is het opnieuw ook weer een zakelijk succes. (Bekijk de zakelijke promo!)

FLEXIBEL EN MULTIFUNCTIONEEL

Het representatieve partyschip Succes is voorzien van alle denkbare voorzieningen als airco, uiteenlopende gestabiliseerde stroomvoorzieningen (met back-up) voor het gebruik van gevoelige elektronica, moderne audiovisuele middelen en tele-/datacom (internet) voor het contact met de ´andere wereld´; om het nuttige met het aangename te kunnen verenigen. (Lees meer over de accommodatie en faciliteiten.) Dit zeer exclusieve en luxe partyschip is flexibel en multifunctioneel inzetbaar. Het is niet alleen uitermate geschikt als party-, feest- en vergaderlocatie, maar ook voor uitgesproken intieme en mogelijk wenselijke “aan het zicht ontrokken” zakelijke bijeenkomsten; klein of groot, formeel of informeel, lang of kort, “low or high profile”. Attentie: Privat Dining of een Boardroom Meeting, aangemeerd in Almere-Haven tot maximaal ca. 15 gasten, kan voor een uur of langer ook als een “last minute” gereserveerd worden!

EEN BIJZONDERE HAPPENING

Verras uw medewerkers of relaties met een bijzonder programma als dank voor een geweldige prestatie of deal. Bij een hoogtepunt in de afronding van uw volgende succes past de bijzondere entourage van het stoom-salonschip Succes. Organiseer de viering van een mijlpaal op basis van een arrangement van ons of, “Taylormade” onder het motto “Anything Goes”, een geheel eigen programma. Mét of zonder entertainment in de salons, baccarat aan de captainstable of sterrenchef in de kombuis. En voor eventueel wat meer actie; “duiven schieten” aan dek, “driving balls” of “valkenjacht” vanaf het dak en “snelle ribs” in het schroefwater. Natuurlijk, een stop maken voor een “quad adventure”, “Champagne in the dungeon”, unieke walexcursie of overnachting kan natuurlijk ook. Maar … , altijd weer “anders dan anders”, kwalitatief top én Succes Verzekerd!

BUSINESS SPECIALS

Gaat het om een bijzondere activiteit zoals deelname aan een spectaculair nautisch evenement (SAIL), een uitzending voor radio of TV, filmopname, de productie van een commercial, fotoshoot, (mode)show of een, al dan niet reizende, productpresentatie? Of het partyschip Succes als podium voor een optreden of concert, danwel een feestelijke intocht? Klik dan door naar Evenementen of de pagina Particulier, die verschaffen de zakelijke opdrachtgever relevante extra informatie omtrent de mogelijkheden van het partyschip Succes.