Partyschip succes

De 3 leukste plekken in Nederland om een bootje te huren

Geplaatst op

Het is nog steeds een erg populaire manier om een vriendenuitje, familiedag of een dagje op stap met je personeel te organiseren: een bootje huren. Op verschillende plekken in Nederland kun je voor een dagje een bootje huren en zelf de koers bepalen. Je kunt genieten van een rondvaart door een prachtige stad met bijzondere architectuur, of bijvoorbeeld voor een dagje zeilen midden in de natuur. In deze blog willen we je graag van alles wat kunnen bieden, dus daarom hebben we een selectie gemaakt van de leukste plekken voor een rondvaart. Lees snel verder en kijk of er een toplocatie zit bij jou in de buurt!

Locatie #1: een bootje huren in Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel eens het Venetië van de Lage Landen genoemd. Dat is niet vreemd wanneer je ziet hoe gebruikelijk het in Giethoorn is om, met als in Venetië, door middel van je eigen bootje naar een plaatsgenoot te reizen. Ook zijn veel cafés en restaurants voorzien van een plek om aan te meren. Je ziet ook veel eigenaren die zelf dus ook een motorbootje of andere soort boot hebben. Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring op het water in een pittoreske omgeving? Dan is een bootje huren in Giethoorn écht wat voor jou!

Locatie #2: een zeilbootje huren in Kortenhoef

Kortenhoef is een gemeente gelegen ten zuidoosten van Amsterdam, richting Muiden en Hilversum. Rondom deze gemeente bevinden zich plassen waarop je een heel leuk avontuur kunt beleven met een paar vrienden of met familie. Je kunt er namelijk een klein zeilbootje huren wat je ook zonder vaarbewijs zélf mag bevaren! Je moet natuurlijk wel een beetje op de hoogte zijn van welke regels er gelden voor wat betreft voorrang en type boot.

Locatie #3: de grachten van Utrecht

In Amsterdam is het in de grachten erg druk, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke locaties waar je een sloepje of bootje kunt huren. Zelf willen wij graag Utrecht aanbevelen omdat, hoewel het ook wel wat aan de drukke kant kan zijn, je hier toch kunt genieten van een prachtige architectuur die je niet snel zult treffen in een nieuwere stad zoals Amsterdam. 

Gerelateerde berichten

Voorbeeld bericht

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim...

Lees meer

Over ons

Graag nemen we met je door wat je kan doen om helemaal uit je dak te gaan.

Contactgegevens

Via info @ partyschipsucces.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden