Partyschip succes

4 must-sees bij een bezoek aan Amsterdam

Geplaatst op

Een bezoekje aan Amsterdam staat binnenkort op de planning. Superleuk! Ga je gezellig shoppen in de lange winkelstraten? Of wil je Amsterdam op een andere manier ontdekken? Amsterdam kent een enorm aanbod aan musea, galarijen, grachten, historische en hedendaagse architectuur en nog vele andere attracties. Wat mag je bij een bezoek aan Amsterdam echt niet overslaan? Lees onderstaande tips.

De Grachten

Amsterdam kent meer dan 100 kilometer aan grachten. De 17e eeuwse grachten vormen het hart van Amsterdam en zijn een genot om over heen te dwalen of er per boot doorheen te varen. De grachten zijn erkend als UNESCO-werelderfgoed. Langs de grachten zijn er genoeg fotogenieke grachtenpandjes en cafeetjes te vinden. Huur een bootje bij Adamsboats.nl en ontdek het zelf!

Stedelijk museum Amsterdam

Bekijk prachtige kunstwerken van 1870 tot heden in het Stedelijk Museum. Stukken van onder andere Picasso, Warhol, Monet, Matisse, Rothko, De Kooning en vele anderen hangen in dit prachtige museum. Er hangen meer dan 90.000 kunstwerken uit de vaste collectie. Naast de vaste collectie toont het Stedelijk ook tijdelijke hedendaagse collecties. In drukke tijden is het de moeite waard om een skip-the-queue kaartje te bemachtigen.

Het vondelpark

Naast de vele betaalde attracties biedt de natuur van Amsterdam je een gratis uitje naar bijvoorbeeld het Vondelpark. Het vondelpark, de favoriete groene tuin van Amsterdam, scheidt de wijken Oud-West en Oud-Zuid en is ideaal voor een wandeling, een fietstocht of een picknick. Naast de rustgevende gazons, vijvers en kronkelende paden zijn er cafés, speeltuinen en een openluchttheater. In het vondelpark zijn 69 sculpturen te vinden. Eentje hiervan is zelfs ontworpen door Picasso.   

Dierentuin Artis

Artis, ook wel bekend als Natura Artis Magistra is de oudste dierentuin van Nederland en ligt midden in Amsterdam. Naast het bekijken van de dieren zijn er in het park verschillende monumentale gebouwen te vinden uit de 19e eeuw.

Gerelateerde berichten

De 3 leukste plekken voor een rondvaart

Rondvaarten doen het eigenlijk altijd wel goed!  Of het nu gaat om een vriendenuitje, een familiedag of een bedrijfsfeest. Je kunt er bijna...

Lees meer

Over ons

Graag nemen we met je door wat je kan doen om helemaal uit je dak te gaan.

Contactgegevens

Via info @ partyschipsucces.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden