Partyschip succes

De 3 leukste plekken voor een rondvaart

Geplaatst op

Rondvaarten doen het eigenlijk altijd wel goed!  Of het nu gaat om een vriendenuitje, een familiedag of een bedrijfsfeest. Je kunt er bijna altijd wel op rekenen dat een rondvaart een erg leuke ervaring is. De vraag is alleen: waar laat je deze rondvaart nu eigenlijk plaatsvinden? In deze blog willen we graag een handje op weg helpen. Wij hebben de 3 leukste plekken in Nederland uitgezocht voor een rondvaart. Lees hier meer over de drie toplocaties. 

Giethoorn 

Giethoorn staat ook wel bekend als het Venetië van de Lage Landen. Dat is niet vreemd aangezien bijna elk huis wel aangesloten is op het waternetwerk. Er is in deze gemeente een echte infrastructuur als het gaat om transport over water. Een rondvaart door de gemeente Giethoorn betekent dat je onder smalle bruggetjes door moet en dat je sommige restaurants en kroegjes enkel per boot kunt bereiken. Een bijzondere ervaring! 

Rotterdam 

Een rondvaart door Rotterdam is ook een bijzondere ervaring, maar dan op een andere manier. Giethoorn is vooral een bijzondere ervaring omdat het gaat om een leuke binnenvaart door de waterstraatjes van de plaats. In het geval van Rotterdam is het zo dat een rondvaart bijzonder is omdat je wordt blootgesteld aan de enorme nijverheid van de haven. Het is werkelijk waar bijzonder om te zien hoe groot de haven is en hoe ijverig men hier bezig is met import en export. 

Amsterdam 

Amsterdam is misschien wel de meest bekende plek als het gaat om rondvaarten. Ook in het buitenland staat Amsterdam bekend als een stad vol met grachten die je kunt ervaren vanuit een rondvaartboot. Het is misschien een tikkeltje toeristisch, maar er zijn ook erg creatieve alternatieven voor een standaard rondvaart. Zo kun je in Amsterdam bijvoorbeeld ook een zogenaamde Dinner Cruise doen. Dit is een rondvaart compleet met een heerlijk diner.

Gerelateerde berichten

4 must-sees bij een bezoek aan Amsterdam

Een bezoekje aan Amsterdam staat binnenkort op de planning. Superleuk! Ga je gezellig shoppen in de lange winkelstraten? Of wil je Amsterdam op een...

Lees meer

Over ons

Graag nemen we met je door wat je kan doen om helemaal uit je dak te gaan.

Contactgegevens

Via info @ partyschipsucces.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden