Partyschip succes

De 3 leukste plaatsen voor een rondvaart

Geplaatst op

Nederland zit vol met hele leuke grote en kleine gemeenten die zich uitstekend lenen voor een gezellige rondvaart. Er zijn dan ook heel erg veel aanbieders in alle delen van het land waar er veel waterwegen zijn. Wil je binnenkort graag met familie vrienden, collega’s en/of kennissen een dagje uit? Dan raden wij je de volgende plaatsen aan voor een gezellige en mooie rondvaart. 

Rondvaart in Amsterdam

Amsterdam mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Onze Nederlandse hoofdstad ligt vol met kanalen en grachten. Deze lenen zich uitstekend voor een leuke rondvaart. Je kunt ook de prachtige panden goed zien en ervaren vanuit de boot. Een ander voordeel is dat je op deze manier een hele hoop verkeer weet de vermijden. Amsterdam staat namelijk bekend om haar enorme druktes. Met je boot heb je hier stukken minder problemen van. Wil je liever zelf varen, dan kun je een boot of een sloep huren in Amsterdam.

Bootje huren in Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel eens het Venetië van Nederland genoemd en dat is niet onterecht! Het kleine plaatsje kenmerkt zich doordat het, net als in de Italiaanse stad Venetië, voldoende waterwegen heeft die ook nog gebruikt worden voor niet creatieve doeleinden. Oftewel, men gebruikt deze wegen van water ook écht! Daarnaast heeft bijna elk huis een steigertje of schans. Het is een absoluut plezier om door deze gemeente heen te varen. Dit kan met een eigen bootje, door middel van een rondvaart, of je kunt er voor kiezen om een bootje te huren. 

De Haven van Rotterdam

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Nederland. Sterker nog, het is de grootste haven van Europa en de 10e grootste haven van de hele wereld. Dat is een vrij knappe prestatie voor zo’n klein landje! Dit zorgt ervoor dat de haven van Rotterdam zich kenmerkt door een enorme nijverheid. Het is erg leuk om dit van dichtbij te kunnen bekijken. Een rondvaart is hiervoor het meest geschikte middel.

Gerelateerde berichten

4 must-sees bij een bezoek aan Amsterdam

Een bezoekje aan Amsterdam staat binnenkort op de planning. Superleuk! Ga je gezellig shoppen in de lange winkelstraten? Of wil je Amsterdam op een...

Lees meer

Over ons

Graag nemen we met je door wat je kan doen om helemaal uit je dak te gaan.

Contactgegevens

Via info @ partyschipsucces.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden